Ak Parti’nin halka en çok buluşan milletvekili olan Gülşen Orhan Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına iyice hız verdi. Büyükşehir Adayı Osman Gülaçar ile birlikte seri bir çalışmanın içinde yer alan Orhan, bir taraftan da kalan zamanında bireysel toplantılar ve ziyaretler ile Büyükşehir için çalışıyor.

Mart 2014’te yapılacak olan seçimlerine aylar kala AK Parti seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Yaklaşık bir aydır Büyükşehir Adayı Osman Nuri Gülaçar ile Abdullah Aras’ın devam ettirdiği seçim kampanyasını bu hafta itibari ile katılan Milletvekili Gülşen Orhan da seçim turuna iyice hız verdi. AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara şifa dileklerini ileterek sohbet etti. AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan beraberindeki bir grupla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde ziyaret ettiği Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalarla bir araya gelerek geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Hastalar ile sıcak sohbetler gerçekleştiren Orhan, hasta yakınlarına hastaları için ne lazımsa yapmaya hazır oldukları belirterek, hastalara da hiçbir zaman kötü düşüncelere kapılmayın, moralinizi her zaman en üstün düzeyde tutun diyerek hastalara moral ve motivasyon verdi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde, hastalarda milletvekili Orhan’a teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını ve baştan Başbakan Erdoğan olmak üzere hükümetin sağladığı bu sağlık hizmetlerinde çok memnun olduklarını belirttiler. Hastane hakkında da personelle görüşen Orhan, hastanenin hijyenik ve temiz olduğunu belirterek yoğunluğun olduğu bildiğini ancak yeni açılacak hastane ile birlikte daha iyi bir hizmete kavuşacağını söyledi. Hastanenin birçok bölümünde hasta ziyaret eden ve hem hasta yakınları hem de personeller ile görüşen Orhan daha sonra hastaneden ayrıldı. Hastane ziyaretinden sonra Gevaş ilçesinde Balaban ve Yemişlik köylerinde taziye ziyaretlerinde bulunan Orhan hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

KADINLARLA HOŞ SOHBET

Hastanede hastalarla muhabbet eden Orhan kadınları da ihmal etmiyor. Daha önce defalarca kadınların da siyasette erkekler kadar rol olması gerektiğinin altını çizen Orhan, bir ziyaretinde de ev kadınları ile bir araya gelerek onları dinledi. Hem vatandaş, hem iş dünyası hem de ev kadınlarıyla bir araya gelen Orhan, önceki gün AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ziyaretlerin ardından şehir merkezine dönerek bir ev toplantısına katıldı. Sıhke caddesinde bulunan bir sitede yapılan ev toplantısına, sitede oturan ve mahalle de oturan ev kadınları ile bir araya geldi. Kadınların sorunlarını dinleyen Orhan ellerinden geldikçe sorunlara çözüm olacağını belirtti. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Orhan’ın sıcak ve sempatik tavırları gözden kaçmazken kadınların Orhan’a olan ilgisi de bir hayli fazlaydı. Orhan kadınlara her zaman irtibat halinde olacaklarını belirtti. Sıcak sohbetin ve sorunların dile getirilmesinin ardından kadınlar ile birlikte fotoğraf çektiren Orhan ev toplantısının sona ermesi ile birlikte evden ayrıldı.


Önder ALTINAL

Editör: TE Bilisim