Şehrivan Haber: Mehmet Ali EKİNCİ - Van’da düzenlediği söyleşi ve imza günleriyle ve konuk ettiği yazar ve şairlerle büyük beğeni toplamaya devam eden Van Edebiyat Mahfili, söyleşi ve imza günü programları kapsamında yazar Güray Süngü’yü konuk etti.

Moderatörlüğünü Necmettin Yıldız’ın yaptığı program, Van Edebiyat Mahfili iş birliği; Şehrivan Medya Grubu, ADAKAN Şirketler Grubu, Atatürk Anadolu Lisesi ve gazetevan.com haber sitesinin desteğiyle Van Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.

SÜNGÜ’NÜN SÖYLEŞİ PROGRAMINA YOĞUN İLGİ!

Düş Kesiği adlı romanıyla 2010 Oğuz Atay Roman Ödülü’ne, Kış Bahçesi adlı romanıyla 2011 Türkiye Yazarlar Birliği Roman Ödülü’ne, 2014 yılında Deli Gömleği ve Hiçbir şey Anlatmayan Hikayelerin İkincisi kitapları ile Necip Fazıl Hikâye Ödülü’nü kazanan ve 2018 yılında 14. Kristal Lale ödüllerinde yılın edebiyatçısı seçilen Yazar Güray Süngü, kitap severlerle bir araya gelerek, kitaplar üzerine söyleşide bulundu. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda okurların sorularını da cevaplayan Yazar Güray Süngü, genç yazar adaylarına da tavsiyelerde bulundu. Program, okur severlerin kitaplarını Yazar Güray Süngü’ye imzalatmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim