İşletmeciliğini Mustafa Arslan, Fuat Katar ve Mehmet Yorgun'un yapacağı Van’ın köklü lokantası Hanedan Sofrası yeni dizaynı ve görünümüyle tekrar Van halkının hizmetine açıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva yeni yüzü ve imajıyla kente yeniden kazandırdıkları Hanedan Sofrası açılışını yapmaktan dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek; "Özellikle yaşadığımız kent zenginlikleri ve güzellikleriyle dünya üzerinde eşine az rastlanır bir konuma sahiptir. Yaklaşık bir saatlik mesafede sahip olduğu zenginliklerle dünyada eşi benzeri olmayan Tabiat ananın dört bir yanına saçtığı güzeliklere sahip bu kente biz de Van TSO olarak açılışı yapılan işletmenin Van’a ve Van halkına hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

 

İşletme ortaklarından Fuat Katar ve Mustafa Arslan ise yaptıkları açıklamada Hanedan Sofrası'nın yeni yüzü ve imajıyla kente değer katacağını ifade ederek,  Hanedan sofrası bin metre kareden oluştuğunu yaklaşık 30 çalışan istihdam ettiklerini belirterek, Ramazan ayında Van halkına hizmet vereceklerini söylediler. 

 

Yapılan konuşmaların ardından TSO Başkanı Necdet Takva Başkan yardımcısı Faruk Biner, TSO yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve işletme ortakları birlikte Hanedan Sofrası açılış kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler.

 

Hanedan Sofrası açılış törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Faruk Biner, TSO yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve çok sayıda davetli katıldı.


ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ / HAKAN İZGİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim