Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, polikliniklere, acil servislere, hemodiyalizlere vs. müracaat edip, sağlık hizmeti alan hastaları aldıkları hizmetlerden memnuniyetlerinin ne ölçüde olduklarını öğrenmek için evinde ziyaret etti.

 

İlk olarak Bimal Çiftçi’yi ziyaret eden Genel Sekreter Semur, “Hastalarımızı ev ortamında ziyaret ediyoruz. Hastaneye gidip gelirken ne zorluklarla karşılaştılar? Hastane içerisinde alınan hizmetten memnun kalındı mı? Hasta Bakım görevlilerimiz ilgililer mi? Sizlere yardımcı olabiliyorlar mı? Her daim irtibat kurabiliyor musunuz ya da kolaylıkla ulaşabiliyor musunuz? Bunları yerinde ziyaret ederek, görüşüp konuşmak feedback almak istedik.

 Kısmı Felçli olan ve konuşamayan hasta Bimal Çiftçi el kol ifadelerini kullanarak memnuniyetini ifade etti. Yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç olan Çiftçi’ye, çocuk sahibi olamadıkları için yaşlı eşi ve yakın akrabaları yardımcı oluyor.” Dedi.

 

İkinci ziyareti de Malkoç ailesine gerçekleştirildi. Semur, Malkoç Ailesi’nin 1,5 yaşlarındaki ikiz olan İsmail ve İshak kardeşleri de ihmal etmedi. Semur, “Hizmeti nasıl buldunuz?’ sorusuna Baba Cevdet Malkoç, “Salgın olması nedeniyle yoğunluk vardı, onun dışında bir sıkıntı yaşamadık, Hamdolsun doktorlarımız çok iyi ve ilgiliydi. Allah devletimize zeval vermesin nerden nereye geldik gerçekten çok memnunuz.” diyerek cevap verdi. Genel Sekreter Semur, İsmail ve İshak kardeşlerin kolonya tutması ve annelerinin kahve ikramından sonra kuruma dönmek üzere evlerinden ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim