ŞEHRİVAN HABER: Van’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Aralıksız etkili olan kar yağışı nedeniyle 7/24 saat kesintisiz karla mücadele eden Belediye ekiplerin zorlu karla mücadelesine Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı yöneticileri sıcak süt, çay ve kek ikramında bulundu.

Hizmet-İş Sendikası yöneticileri, karla mücadelede bulunan belediye çalışanlarını soğuk havada eşlik ederek, çalışanlara moral vermek amacıyla sıcak süt, çay ve kek ikramında bulunarak işçilere destek verdi.

EFEOĞLU: KAR TEMİZLEME EKİBİNİ YERİNDE ZİYARET ETTİK

Son günlerde kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığının -20'lere kadar düşmesinin ardından gece gündüz karla mücadele yapan ekiplerin yüreklerine sıcak bir dokunuş yapmak istediklerini söyleyen Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gece gündüz çalışan Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekibinde bulunan üyelerimizi günün ilk saatlerinde ziyaret ettik. Sendika yöneticilerimiz ile birlikte programımız kapsamında birçok noktada kar temizleme çalışması yapan ekiplerimizi ziyaret ettik" dedi.

EFEOĞLU: ONLARIN ÇEKTİĞİ ZORLUKLARI NE YAZIK Kİ BİLMİYORUZ

Gece gündüz demeden sürekli iş makinalarıyla ve elleriyle karla mücadele veren personellere moral vermek istediklerini kaydeden Efeoğlu, “Burada süt ve çay sadece bir etken, asıl amacımız ise çalışanların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak. Biz vatandaşlar olarak yolumuz açılsın ve arabamızı park edelim derdinde iken çalışanları hiç anlayamıyoruz. Onların çektiği zorlukları ne yazık ki bilmiyoruz. Vatandaşlarımızın da bu kardeşlerimizi biraz anlamalarını istiyorum” şeklinde konuştu. Hizmet-İş sendikası üyesi işçilere ikramda bulunarak çalışmalarını yerinde izleyen Efeoğlu, işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra kolaylıklar dileyerek, çalışma alanından ayrıldı.

Editör: TE Bilisim