ŞEHRİVAN HABER: Hak İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası Van Şubesi, Edremit Belediyesi ile ek protokol imzaladı. Edremit Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde imza öncesi konuşma yapan Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, şunları belirtti: “Öncelikle hepiniz benimi abim ve kardeşlerimsiniz, 210 kişiyi kapsayan ek protokol için hayırlısıyla bugün adımları atıyoruz. Sosyal haklarda ciddi anlamda artışlar yapılacak, çalışacak olan arkadaşların siyasi görüşü bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren yapacağı çalışmadır.” Ardından konuşma yapan Hizmet- İş Sendikası Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Protokol görüşmelerinde emek sarf eden zaman harcayan komisyon üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu protokolün hepinize hayırlı olmasını diliyor, helal kazanıp aileniz ile birlikte sağlıkla yemenizi Allahtan diliyor hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.

Edremit Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen imza törenine Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, şunları söyledi: “Sayın Belediye Başkanım, Belediye Başkan yardımcılarım, birim müdürlerim sevgili emekçi kardeşlerim, basınımızın güzide temsilcileri hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Bildiğiniz gibi uzun zamandır görüşmesi devam eden sözleşme ek protokolünün bugün inşallah imzaları atılacaktır. Ek protokol diyorum çünkü günü gelmiş bir sözleşme değil. Sendikamızın çabalarıyla, belediye başkanımızın iyi niyeti ve çalışanlarını kucaklayıcı tavırlarından dolayı yapılan bir iyileştirmedir.”

ZAMANI GELEN EK PROTOKOL İMZALANDI

Cümlelerini sürdüren Efeoğlu, “Başkanımız biliyorsunuz ki kanun adamıdır. Mevzuatı bilendir. İlk gittiğimizde başkan ben bunu imzalamak zorunda olmadığımı biliyorum. Ancak çalışanlarıma haklarını vereceğim. İyileştirme asla gözüme gelmez dediler. Hakikaten sizlere katkı sunmak için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiler. Bütün imkânları zorladılar. Samimiyete binaen belediyenin hesaplarını bile bizimle paylaştılar.” Şeklinde konuştu.

“PROTOKOLÜN HEPİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 Bütün şartları zorlayarak güzel bir ek protokole inşallah birazdan imza atacağız diyen Başkan Efeoğlu şöyle devem etti:  “Bu görüşmelerde bütün samimiyetlerini ortaya koyan, gerçekten daha iyisi için gayret gösteren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sizi gerçekten seven, kollayan, sahiplenen bir Belediye Başkanımız var bundan dolayı şanslıyız. Ayrıca bu Protokol görüşmelerinde emek sarf eden zaman harcayan komisyon üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu protokolün hepinize hayırlı olmasını diliyor, helal kazanıp aileniz ile birlikte sağlıkla yemenizi Allahtan diliyor hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum.” 

Editör: TE Bilisim