ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - İnci Park Alışveriş Merkezi Vanlıların hizmetine açıldı.

 

Van’da bulunan yerel marketlere bir yenisi daha eklendi. Van AVM karşısında hizmete açılan İnci Park Vanlılara kaliteli hizmet sunacak. Van için önemli bir merkez olduğunu açıldığı gün kanıtlayan İnci Park, kaliteli hizmeti ve sayısız ürünü ile Vanlıların alışveriş durağı olacak. Hizmete açılan İnci Park’ta 35 kişi istihdam edilecek.

 

TUĞRUL: VAN’A KATKI SUNACAK

Kurdele kesimi öncesi konuşuna Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van’a kazandırılan yeni hizmetin açılışını yapmaktan onur duyduklarını söyledi. Tuğrul şu ifadelere yer verdi: “Van için yeni bir hizmetin açılışını yapıyoruz. İnci Parkın Van’a büyük bir kazanım olacağının hiç şüphem yok. Açılışını yaptığımız İnci Park’ın tüm Vanlılara hayırlar getirmesini dilerim.”

 

VAN’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VAR

Açılış sonrası gazetecilere açıklamalar yapan Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ise, “İlimiz bildiğiniz gibi sosyal ve ekonomik kalkınmada zor günler yaşadı geçmiş dönemlerde. Ancak son 1 yıldır Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliği toplumda güzel bir gayret yarattı. Bununla ilgili halkta duyarlı davranıyor. Bugün açılışını yaptığımız İnci Park AVM yaklaşık 35 personel ile Van’a hizmet sunacak.” Dedi.

 

BERGE: BÜYÜK KATKI SAĞLADILAR

Yeni açılan İnci Park’ın Van’daki ile 5 arasına girebilecek ir merkez olduğunun söyleyen Berge şöyle devam etti: “İşyerini açan arkadaşımız buraya çok büyük bir sermaye dökmüş ve emek harcamış. Bu hizmeti ile Van’da ilk 5’lere girebilecek bir alışveriş merkezi açmış. İstihdam sayısına da baktığımızda 10-20 işletmenin yapamayacağı bir istihdam burada sağlanıyor. Bende bu anlamda işletme sahibine çok teşekkür ediyorum. Van’da istihdama çok büyük bir katkı sağladılar. İnşallah daha sonraki dönemlerde şubelerini Van’da göreceğiz. Kendilerinin böyle bir gayreti var. İşyerimizde tüm Van’a hayırlı olsun.”

 

ERTAŞ: VAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İşyeri ile ilgili konuşan İnci Park AVM yetkili Naif Ertaş, “Ben katkılarından dolayı bugün aramızda olan tüm oda, STK ve diğer katılımcılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandırdılar. Açmış olduğumuz işyerimize 35 personel istihdam ediyoruz. Kaliteli bir hizmet sunmak ve Vanlılara layık olmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte sadece burayla yetinmeyip ayrıca şubelerde açmak istiyoruz. Memleketimizde iş sahibi yaptığımız her bir insan bizim en büyük gururumuzdur. İnci Park olarak Van’a ve Vanlılara layık olacağız.”

 

İnci Parkın açılışına Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: TE Bilisim