ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Türkiye’nin farklı illerinden firmalar, İpekyolu Expo A.Ş. tarafından organize edilen ve yarın düzenlenecek olan Van İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı’nda buluşacak. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 4 gün boyunca sürecek olan fuar, yapı, inşaat, dekorasyon ve emlak sektöründe öne çıkan üretici ve tedarikçilerinin buluşma noktası olacak. Farklı sektörlerden yatırımcı ve tüketicileri bir araya getirecek olan fuarda ayrıca Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, TMMOB Van İnşaat Mühendisleri Odası Van Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Van Şubesi desteğiyle ‘Mimarlık, İnşaat ve Çevre Zirvesi’ düzenlenecek. Saat 10:00-19:00 arasında düzenlenecek olan fuara gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz servisler Beşyol Halk Eğitim önünden kalkacak. Fuarla ilgili Şehrivan’a konuşan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yetkilisi Veysi Uygun, fuar için gerekli hazırlıkları yaptıklarını dile getirdi. Uygun, fuarda yer alacak zirve ile ilgili de bilgi vererek, fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu vurguladı.

UYGUN: FUARDA 80 STAND VE 200’ÜN ÜZERİNDE FİRMA YER ALACAK

Fuarda 80 standın ve 200’ün üzerinde firmanın yer alacağını kaydeden Uygun sözlerine şöyle başladı: “Fuarımız İpekyolu Expo A.Ş. tarafından organize ediliyor. İnşaat Yapı Fuarı’nda, inşaat yapı firmaları olacak. İnşaatla ilgili iş makinaları, mühendislik firmaları, inşaat teknolojileri fuarın içerisinde olacak. İnşaatla ilgili tüm firmalar fuarda stant kuracaklar ve fuar süresince bilgilendirme zirvesi olacak. Fuarda yaklaşık 80 standımız ve 200’ün üzerinde firmamız olacak. Kapsamlı bir fuar olacak. Sektörün bütün paydaşları bu fuarda olacak. Tüm fuarlarda olduğu gibi burada da KOSGEB katılımcı firmalarımıza yüzde 60 destek verecek.”

“ZİRVE, FUARA AYRI BİR RENK KATACAK”

Uygun, fuarda yer alacak zirve ile ilgili bilgilendirme yaparak, “Aynı zamanda fuarla birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Van İnşaat Mühendisleri Odası, Van Mimarlar Odası tarafından da yine desteklenen Mimarlık, İnşaat ve Çevre Zirvesi yapılacak. Zirvede bilgilendirmeler olacak. Zirve, fuara ayrı bir değer ve renk katacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve aynı zamanda İran’dan ziyaretçi bekliyoruz fuara. Katılımı yüzde 100 bekliyoruz. Çok ciddi bir çalışma yaptık. Bütün sektör paydaşlarını ve vatandaşlarımızı fuara bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim