Kısa süre önce yapılmasına rağmen tahrip olan, dökülen yol, kaldırım ve refüj çalışmaları son dönemlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. Tahrip olan ve bir yılı dolmadan bozulan alanlar sosyal medyada da çokça tartışılırken Şehrivan Gazetesi konuyu gündeme getirerek, bu çalışmalarla ilgili sıkıntıları öne çıkardı.

“YENİDEN YAPILACAK”

Konunun muhataplarından birisi olan İpekyolu Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaparak, söz konusu bozulmalar ve tahribatlar ile ilgili detayları paylaştı. Açıklamada, ilgili alanların ilgili firmalar tarafından yeniden yapılacağı belirtilirken konu ile ilgili olarak ayrıca: “Bilindiği üzere İpekyolu Belediyesi 2021 yılında yaptığı hizmet ve yatırımlarla ilçe genelinde uzun yıllardır, yapılmayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmıştır. Bu bağlamda kent genelinde birçok alanda, içinde ilkleri barından vizyon projeler hayata geçirildi. Bu projeler kapsamında “Sanat Sokağı’nda” yapılan bazı imalatlar ile ilgili muhtelif noktalarda deformeler meydana geldi.”

“İNCELEME BAŞLATILDI”

“Bahse konu imalatlar ile belediye tarafından ilgili yüklenici firmaya işin kesin kabulü yapılmadığından mevcut deformasyonların hava koşullarının elverişli olduğu dönemde yeniden yapılması için yazılı tebligatta bulunulmuştur. Aynı zamanda işin tekniğine uygun imalatlar yapılıp yapılmadığı hususu ile ilgili olarak İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın tarafından ilgililer hakkında inceleme başlatılmıştır. Bu anlamda İpekyolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, kanun ve gerekli mevzuatlar doğrultusunda hareket edileceği vurgusu yapılarak vatandaşlardan bu konuda hiçbir şüphe duymaması gerektiği bildirildi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim