İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İl Turizm ve Kültür Müdürlüğünün ortak organizasyonuyla ‘Turizm Haftası’ sebebiyle, iskele sahilindeki çöpler toplandı.

 

Van Merkez İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İl Turizm ve Kültür Müdürlüğünün ortak koordinasyonu ile ‘Turizm Haftası’ sebebiyle, iskele sahilinde çöpler toplandı. İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Hürriyet ve Mimar Sinan Ortaokulunda okuyan 100’e aşkın öğrencinin katılımıyla iskele sahiline atılan çöpler toplandı.

 

SAHİLLER ÇÖP KAYNIYOR!

Temizlik çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan, İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, Turizm haftası vesilesiyle, Belediye olarak sahildeki çöpleri toplama çalışması yürüttüklerini söyledi. Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, “Maalesef sahile her türlü çöp atıldığı için fazlaca çöp yığınları ve kirlilik oluşmuştur. Bu konuda da üzerimize düşen görev buraların temizlenmesidir. Bizim temizlik kampanyamız sadece sahilin temizliğiyle sınırlı değil. Şuanda ilçeye bağlı her mahallede bulunan ortaokullarla birlikte mahallelerde çöp toplama çalışmalarımız devam ediyor.” Diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim