Günümüzde farklı girişimcilik hikâyeleri,  gençlere ilham verirken, farklı eğitimler alıp başka işler yapan girişimci sayısı artıyor.

 

Van’da İktisadi ve idari bilimler fakültesi İşletme Mezunu girişimci bir kadın açtığı Güzellik Merkezi ile hayallerine ulaşmak için ilk adımını attı. 24 yaşındaki Genç Girişimci Ceyda Yıldız, açtığı güzellik merkezi ile bölgede kadınlara hizmet etmeyi düşünürken, bu sektörde iddialı olduğunu da kanıtlamak istiyor. İşletme Mezunu olan Ceyda Yıldız, Güzellik uzmanlığı eğitimleri alarak farklı bir sektörde iş hayatına atıldı.

 

Van AVM arkasında Serhat Mahallesi Timurpaşa Sokakta açtığı “Yıldız Woman Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi” önceki gün görkemli bir kokteyl ile açıldı. Açılışını Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi yaparken, açılış kokteyline kalabalık bir davetli katıldı.

 

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, girişimciliği her zaman özendirmeye çalıştıklarını belirterek “Kadınların ekonomik hayatta bulunmaları için Van TSO olarak her zaman özel bir çaba içinde bulunuyoruz. Bugünde Genç Girişimci bir kadın arkadaşımızın işyerinin açılış programına katıldı. Her zaman şunu iddia ediyoruz. İş aramayın, iş kurun diyoruz. Bugün de Girişimci arkadaşımızın kurduğu iş yeri açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılı olmasını dilerim” dedi.

 

Genç Girişimci Ceyda Yıldız’ da açılış programın da yaptığı değerlendirme de Kadın Girişimci olarak çok heyecanlı olduğunu belirterek “İşletme mezunuyum. Ama her zaman yapmak istediğim bir iş için eğitimler aldım. Bugünde işyerimizi açarak kadınlarımıza hizmet etmek istiyoruz. İşletmemizde çalışan tüm arkadaşlarımız uzman kişiler. 4 Uzmanla lazer epilasyonu, cilt bakımı, leke tedavisi, kalıcı makyaj, PRP mezoterapi, dermaroller ve dermapen işlemlerini yapıyoruz. Kısa sürede uzmanlarımızla fark yaratacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

 

Yıldız Woman Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi yöneticisi Ceyda Yıldız, açtıkları işletmede hedef grupları olan kadınlar başta olmak üzere herkese sağlıklı, kaliteli, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermek üzere yola çıktıklarını belirterek “Yapacağımız bu işte iddialıyız. Bizi tercih edenler, bizim referansımız olacaklardır.” Dedi.

Editör: TE Bilisim