İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Damla Koşvur, Gençlik Kolları Başkanı Murat Barın ve beraberindeki parti üyeleriyle birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesi ve Vali Mithat Bey Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Parti Teşkilatı, mevcut tablodan yana dert yanan vatandaşları dinledi. Vatandaşın sorunları ile yakından ilgilenen İyi Parti Van İl Teşkilatı broşür dağıtarak vatandaşları parti binalarına davet etti.

“ATAERKİL SİSTEMDEN KURTULMALIYIZ!”

Önceliklerinin her zaman vatandaşlarla iç içe olmak olduğunu belirten İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Damla Koşvur, “İYİ Partili kadınları olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımız ile iç içe olup onların sorunlarını dinlemek. Artık ülkenin kaderini ataerkil bir zihniyet belirlememelidir. Biz kadınlar olarak aktif siyasette yer almalıyız. Sistemi değiştirip bizim de artık söz sahibi olmamız gerekiyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de görüyoruz ki kadınlarımız bizi çağırıyor.” İfadelerinde bulundu. İstanbul sözleşmesine de değinen Koşvur, ”Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde iktidara geldiğimizde İstanbul Sözleşmesini tekrar yürürlüğe koyacağız. Bizlerin tek güvencesi olan bu sözleşmenin tekrar yürürlüğe girmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZI ENFLASYON CANAVARINDAN KURTARACAĞIZ”

Enflasyon rakamlarının üç haneli rakamlara ulaştığını ifade eden İyi Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Barın, “Görüyoruz ki enflasyonun yaşattığı yıkımın altında vatandaşlarımız eziliyor. Hane ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın öncelikli sorunu artan gıda fiyatlarıdır. Maalesef tarım ülkesi olmamıza rağmen iktidarın yanlış politikalarından dolayı enflasyon neredeyse üç haneli rakamlara ulaştı. Seçimden sonra belirlediğimiz ekonomi politikaları ile en kısa sürede vatandaşlarımızı enflasyon canavarından kurtaracağız.“ Dedi.

“YANLIŞ POLİTİKALARDAN KURTULMAMIZ GEREK”

İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Halil Baçak, “ Biz partimize ve kadrolarımıza güveniyoruz. Mevcut iktidarın yanlış politikalarından dolayı çöken ekonomimizi seçimden sonra en kısa sürede kalkındıracağız.” Diye ifade ederken Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Acar ise hane ziyaretlerine değinerek “Gençlerin siyasette çok aktif olduğunu ancak mevcut durum dolayısıyla geri planda durduklarını görüyoruz. Hane ziyaretleri sırasında arkamızda bir genç ordusu olduğunu gördük. Bu durum bizi oldukça gururlandırdı. Gençlerimiz bizimle bu yolda yürümeye hazır.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim