Berberler ve Kuaförler Odası ile Cerena Mask tarafından ‘Kahverengi Pirinç Maskesi’ semineri düzenlendi.

 

Elite World Hotels’de düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Kahverengi Pirinç Maskesi’nin yurtiçi ve yurtdışında oldukça beğeni kazanan bir ürün olduğunu belirterek, bu kapsamda ürünü Van’a getirdiklerini söyledi. Van’da özellikle 40 yaş üstü bay ve bayanın kullanması gereken bir ürün olduğuna dikkat çeken Koç, “Ciltler için önemli bir üründür. Böyle bir ürünün seminerini, tanıtımını burada yapmanın şevki ve gururu içindeyim. Seminerin hepiniz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Seminerde bir konuşma yapan Cerena Kahverengi Pirinç Maskesi Marmara Bölgesi Genel Koordinatörü İnan Yazıcıoğlu ise, tanıtımı yapılacak olan ürünün Avrupa arenasında çok ciddi rakamlara ulaşan kaliteli bir ürün olduğunu belirterek, “Uzun uğraşlar sonucu Türkiye’ye kazandırılmış bir ürün. Bu tanıtım sırasında çok dikkatlice ürünü tanımanızı ve salonlarınızda uygulamanızı temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Cerena Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ceray tarafından Kahverengi Pirinç Maskesi hakkındaki bilgilendirmelerin sunulduğu seminer, uygulama bölümü ile sona erdi. Seminer sonunda bir açıklamada bulunan Cerena Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ceray, Kahve Rengi Pirinç siyamın Kamboçya, Vietnam, Çin ve Tayland sınırında yetişen pirinç türü olduğunu belirtti. Kahverengi pirincin 10 bin yıllık doğal alkalin ve alüminyumlu topraklardan dolayı mineral seviyesi ve aminoasit içeriğiyle dünyanın en güzel besini olduğuna vurgu yapan Ceray, “Ürün, Amerika gibi büyük ülkelerde şu an rekorlar kırıyor. Türkiye’ye de yeni geldi. Herhangi bir yan etkisi yok. 20 yaş ve üzeri herkes kullanılabilir” dedi.

 

Maskenin yüzdeki sarkmaları, kırışıklıkları, sivilceleri, gözaltı torbaları ve morlukları yok ettiğini ifade eden Ceray, “Birinci seansta yüzde ciddi bir gerginlik, renk tonunda bir açıklık ve yüzün sıklaştığını görürüz. İlk 20 dakikada etkisini gösteriyor. 10 yaş gençleşmek isteyen birinin ürünü ortalama 90 defa kullanması lazım. Kullanım yaşa göre değişiyor. 30 yaşında birinin haftada 3 kere kullanması gerekirken, 40 yaşında olan birinin haftada 4 defa, 50 yaş ve üzerindeki kişilerin ise her gün birer defa kullanması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ürünün dünyanın en doğal tedavi yöntemlerinden biri olduğunu da dile getiren Ceray, ürünün aynı zamanda bir besin maddesi olduğunu da sözlerine ekledi. Uygulamalı seminerin kendileri açısından oldukça faydalı geçtiğini belirten Bayan Kuaförü Faruk Ergin ise, ürünün yöre halkına iyi geleceğini belirterek, seminerin herkese hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

 

Merve Lenk adlı bayan kuaförü de, “Yüzümdeki sivilcelerden dolayı katıldım. Yüzüme uygulanan maskeden sonra faydasını gördüm sanki. Yüzümdeki sivilce lekelerinin biraz azaldığını gördüm. O yüzden memnunum. Daha da yapacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim