Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete yayımlanan kararla Dışişleri Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na yeni atamalar gerçekleştirildi. Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na bakanlıkta uzun yıllar görev yapan Yasin Ekrem Serim, Dışişleri Bakanlığı'nda açık bulunan Protokol Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Emin Akseki getirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndaki bazı müfettişler de başmüfettiş olarak atandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları da yayınlandı. Kararla birlikte Dışişleri Bakanlığı'nda üst düzey bir görev değişikliği yaşandı.

DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCILIĞINA YASİN EKREM SERİM GETİRİLDİ

Buna göre Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde uzun yıllar görev alan ve 2 yılı aşkın süredir Dışişleri Bakanlığı Küresel ve İnsani Konular Genel Müdürü görevinde bulunan Yasin Ekrem Serim, Dışişleri Bakan Yardımcılığına atandı. Dışişleri Bakanlığı'nda açık bulunan Protokol Genel Müdür Yardımcılığına ise Emin Akseki atandı.

TARIM BAKANLIĞI'NDAKİ ATAMALAR

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda da yeni atamalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı imzasıyla bazı müfettişler, Tarım ve Orman Bakanlığı baş müfettişliğine getirildi. Göreve getirilen isimler şöyle:

Editör: TE Bilisim