ŞEHRİVAN HABER - Van'ın önemli isimlerinden birisi olan ve Van Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı döneminde ses getiren bir isim olan Vanlı İşadamı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medya hesabı twitter üzerinden dert yandı.

Geçtiğimiz günlerde temel atma töreni yapılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın çalışmasının ardından "Tam tamına on beş yıl boyunca kapiköy gümrük kapisi açılmasi için büyük mücadele verdim. Hayırlısıyla temel atıldi." sözlerinin hemen ardından siyasetçilere ve yöneticilere tepki gösterdi. Vanlı işadamlarının zor durumda olduğunu ve ihmal ile birlikte moralmen de sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Kandaşoğlu, mesajlarında şu ifadelere yer verdi:

 

8 VEKİLE: GELİN SORUNLARI SÖYLEYELİM ÇÖZÜM BULUN!

"Allah Aşkına Nasıl bir ilde yaşıyoruz. Her gün sorun ve sıkıntılar yaşayacağız, başımıza onlarca olaylar gelecek, ilde istihdam sağlıyacağız. Van'da yapılan tüm sosyal etkinlere katkılar sağlıyacağız, ilde olan bitende maddi manevi büyük zararlar göreceğiz. Sizler geleceksiniz Vana hiç bir katkisi olmayan kişileri peşlerinize takacaksınız bu ilde yatırım yapanlar emek verenleri risk taşıyanları görmezden geleceksiniz, toplantılarda mikrofonu elinize alcaksınız yalız kendi reklamlarınızı yapacaksınız bozuk olan moralimizi dahada bozarak çekip gideceksiniz. 8 Vekilden de rica ediyoruz bunlari yapmayin gelin samimi şekilde sizlere acil olan sorunlari söyleyelim siz de ona göre çözüm bulun."

 

 

Editör: TE Bilisim