Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın göbeğinde eli silahlı ve sopalı kişilerce Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ’a alçakça ve haince bir saldırı düzenlendi. Konuyla ilgili Gelecek Partisi Binası’nda açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, ülkemizi tekrar 90’lı yıllardaki çete ve mafya yöntemi ile dizayn etmeye yönelik bir zihniyetin düğmeğe bastığının işaret fişeğini görebiliyoruz. Mafya ve siyasi terör eylemcilerinden medet umanların sevinçlerini biz kursaklarında bırakacağız ifadelerin de bulundu.

SALDIRGANLAR VE SALDIRIYI AZMETTİRENLER NEREDELER?

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim KARABIYIK, “Ankara’nın göbeğinde eli silahlı ve sopalı kişilerce Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ’a alçakça ve haince bir saldırı düzenlendi. Olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen, saldırganlar ve saldırıyı azmettirenler neredeler? Saldırı şekline bakıldığında ülkemizi tekrar 90’lı yıllardaki çete ve mafya yöntemi ile dizayn etmeye yönelik bir zihniyetin düğmeğe bastığının işaret fişeğini görebiliyoruz. Öyle ki, bu alçak saldırı sonrasında iktidarın küçük ortağı MHP’nin Kocaeli / Derince İlçe Başkanının kendi sosyal medya hesaplarından ‘Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir, yapanların ellerine sağlık’ diyerek içindeki kin ve nefreti kusarak dışa vurmuştur.” Dedi.

“KENDİLERİNDEN OLMAYAN HER KESİ HAİN VE TERÖRİST”

Cümlelerini sürdüren Karabıyık, “Ha keza MHP Genel başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ının atmış olduğu twit’te “Bu harekatın delisi çoktur, talimat falan dinlemezler” paylaşımı bu olayın adresinin kendi camialarından olduklarını teyit ediyor zaten. Kendilerinden olmayan her kesi hain ve terörist olarak hedef gösteren malum siyasetçiler, aslında bu olayın en büyük sorumlularıdır. Bu menfur olaydan sonra, iktidar partisi ve küçük ortağı olan partilerin genel başkanlarının dışında ki tüm siyasi partilerin genel başkanları veya genel başkan yardımcıları bizatihi olayı kınamak ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu aramış veya sosyal medya hesaplarından bu olayı yapanları en sert bir dille kınamışlardır.” İfadelerini kullandı.

SALDIRIYI YAPANLAR TUTUKLANMALI

Son olarak Karabıyık, sözlerini şöyle tamamladı: “Gelecek partisinin kuruluşunun üzerinden henüz 1 yıl geçmişken, halkın sahiplendiği ve her geçen gün ülke genelinde ve Van’da dalga dalga büyüdüğünü engellemek için bu tür alçakça olayları yapanların, bulundukları makamları, konumları ve rantlarını biraz daha devam etmek için, çetelerden, mafya ve siyasi terör eylemcilerinden medet umanların sevinçlerini biz kursaklarında bırakacağız. Biz her gün sahalara inerek halkımıza gerçekleri anlatacağız, halkımızla gönül saflarımızı sıkılaştıracağız ve geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu tür sinsi ve kalleşçe yapılan olaylar bizleri asla korkutmayacağı gibi, bundan sonrada daha çok demokratik siyasetin savunucusu, temiz toplum ve şeffaf bir siyaset yapmak için her platformda mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Bu saldırı sadece Selçuk Özdağ’a yapılan bir saldırı değil, ülke siyasetine ve demokrasisine yapılan bir saldırıdır ve ülke siyaseti açısından kaygı vericidir. Sayın Selçuk Özdağ’a yönelik bu çirkin ve alçak saldırıyı yapanların bir an evvel adaletin karşısına çıkartıp, hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını bekliyoruz. Bu çirkin saldırıyı kınamak için bizi arayan ilimizin siyasi parti İl başkanlarına STK temsilcilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Editör: TE Bilisim