Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Altıyol Mahallesi’nde hayatını kaybeden askerin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, birlikte iftar açtılar. 


Siirt’te vatani görevini yapan 1997 doğumlu er Ahmet Karakoç, beyin kanaması geçirmesi sonucu bir hafta kadar askeri hastanede yoğun bakımda tedavi gördü. Karakoç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar da, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ramazan Çokkıyak, İlçe Emniyet Müdürü Savaş Ertürk, İlçe Müftüsü Fikri Göncü ile birlikte Altıyol Mahallesi’nde ikamet eden askerin babası Kasım Karakoç’a taziyede bulundu. Burada aile fertleriyle bir süre görüşen Kaymakam Dündar, halkla birlikte iftarını açtı.


Burada kısa bir açıklama yapan Kaymakamı Dündar, "Vatani görevi sırasında hayatını kaybeden askerimize rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Kaymakamlık ve belediye olarak acılı ailemizin her zaman yanındayız. Ramazanın bu iftarında gerek acılı aileye gerekse akraba ve Altıyol sakinlerimizle birlikte iftar açtık” dedi


İlçe Müftüsü Göncü’nün yaptığı duanın ardından Kaymakam Dündar ve beraberindekiler buradan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim