Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, İncealan Mahallesi’nde hayatını kaybeden İbrahim Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 


Kaymakam Dündar, 81 yaşında hayatını kaybeden Turan’ın ailesini ziyaret etti. Aile fertlerine taziye dileklerini ileten Tekin Dündar, halkın sıkıntılarını da dinleyerek mahalle arasındaki menfezlerin yapılması talebine kayıtsız kalmadı. Eriyen kar ve yağan yağmur suları nedeniyle yetersiz kalan menfezlerden dolayı evleri su bastığını ifade eden vatandaşlar, sorunun çözümü için destek istediler.
Sorunun çözülmesi için gerekli çalışmaları başlatacağını ifade eden Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, "Çaldıran Belediyesi olarak her zaman halkımızın sorunları olduğunda bizler yanlarındayız. Yeter ki halkımızın bizlerden hizmet alanlarında istekte bulunsunlar. İlçemiz İncealan Mahallemizde eriyen kar ve yağan yağmur sularından dolayı evlerde su baskınlarına yol açarak mahalle aralarının da çamur deryasına dönüşmesine neden oluyor. Zaman kaybetmeden mahallemizdeki menfezlerin yapılması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Bununla birlikte mahallemizin yokuşlu yolları için de gerekli çalışmalarda bulunarak, vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Halkımız her zaman hizmetlerin en güzeline layıktır. Bizler hizmet için buradayız. Yeter ki halkımızın hayır duasını alalım" dedi.

Editör: TE Bilisim