Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 22–30 Nisan tarihleri arasında 'Kitapla Barış' şiarı ile düzenlenecek olan 2. Van Kitap Fuarı Cuma günü kitapseverlere kapılarını açıyor.

 

Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 22–30 Nisan tarihlerinde 'Kitapla Barış' sloganı ile düzenlenecek olan 2. Van Kitap Fuarı Cuma günü yapılacak açılış ile kapılarını kitapseverlere açacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından aylardır hazırlıkları yapılan kitap fuarı için tüm hazırlıklar tamamlanırken, fuar Cuma günü yapılacak olan açılış ile bir hafta boyunca Van ve diğer bölge illerinden gelecek olan ziyaretçiler ile kitapları buluşturacak.

 

KİTAP EVLERİ KESİNLEŞTİ

Fuara katılacak tüm konuklar ve kitapevleri kesinleşirken, kitap fuarında fuar boyunca her gün söyleşi, panel ve dinletiler yapılacak. Yine fuara 100'e yakın kitapevi, 60 tanınmış edebiyatçı katılacak. 30 panel, söyleşi ve şiir dinletilerinin düzenleneceği kitap fuarı Van Ticaret ve Sanayi Odası bahçesinde yapılacak. Cuma günü saat 10.00'da açılışı yapılacak olan kitap fuarı boyunca, yazarlar imza günleri ile kitapseverlerle bir araya gelecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Cuma günü başlayacak olan kitap fuarı için etkinlik programını kamuoyu ile paylaştı.

Editör: TE Bilisim