ŞEHRİVAN HABER/KJ Power Asya Jeneratör,  yapmış olduğu teknoloji yatırımları ve dünya standartlarına uygun yenilikçi üretim anlayışıyla enerji sektörüne ivme kazandırmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen ve uluslararası sertifikalara sahip motor ve alternator markalarını kullanarak üretmiş olduğu jeneratör setlerini ülkedeki ve dünyadaki kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra önde gelen petrol, sağlık, savunma sanayi, eğitim sektörleri gibi birçok sektöre tedarik eden KJ Power Asya Jeneratör, artık Van’da da hizmet verecek.

Jeneratör setlerinin yapımında kullanılan, kompakt ses izolasyon kabinleri, kumanda ve transfer panosu, ışık kulesi ve senkronizasyon sistemlerinin tasarım ve üretim aşamalarının tümü fabrika yüksek mühendislik donanımı ile üretilerek müşterilerine ulaştıran KJ Power Asya Jenerator, yaptıkları önemli hizmetleri kentte kazandırmayı hedefliyor. 


GEYLANİ: VAN’I PİLOT BÖLGE YAPTIK 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan KJ Power Asya Jeneratör Bayisi Genel Müdürü Barış Geylani, Van’ı pilot bölge yapmak istediklerini belirtti. Van’ın bu konuda çok iyi bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Geylani, “Kentin bu potansiyelini bildiğimiz için böyle bir girişime başladık ve burayı kullanıma açtık.

Kentte satış, kiralama, yedek parça ve kiralama hizmetlerinde de bulunacağız. Ülkenin farklı bölgelerinde de hizmetler farklı bayiler tarafından veriliyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nde de Allah’ın izniyle biz hizmet vereceğiz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim