ŞEHRİVAN HABER:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ağrı'da yürütülen parti çalışmalarının ardından dün akşam saatlerinde Van'a geldi. Akşam saatlerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan İnce, bugün Van'daki basın kuruluşlarıyla da bir araya geldi. Toplantıda ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan İnce, Van’a dair ise tek kelam etmedi.

İNCE: HER ŞEY 12 KAT ARTMIŞ DURUMDA

Basın toplantısında konuşan Genel Başkan İnce, “20 yıl önce Türkiye ne haldeydi, şimdi ise ne durumda herkes görüyor. 20 yıl önce enflasyon yüzde 29’du bugün ise enflasyon yüzde 85 civarında. Gıda enflasyonu yüzde 100. Her şey 12 kat artmış durumda. Bu gidişat hiç iyi değil, ekmek fiyatını 10 TL’ye dayandı. 20 yıl içerisinde Türkiye kötü yönetildi. Bakanlar sürekli değişiyor ve artık bakanlar önemsiz oldu. Bakanlar istifa bile edemiyor, affını istiyor.” Dedi.

“DİLİMLE KARPUZ SATILDIĞINA ŞAHİT OLDUK”

İnce, cümlelerini şöyle sürdürdü: “Ülke geleceğini kaybediyor. Eğitimde giderek geriliyoruz. Sınavlarda bu düşük oranları görüyoruz. Okuduğunu anlamayan ve problem çözemeyen bir çağ yetişiyor. Eğitime verilen bütçe ise ondukça düşük. Ekonomide geldiğimiz duruma bakar mısınız, 36 ay vadeli bankalar bize mont alma şansı tanıyor. Yine dilimle karpuz satıldığına şahit olduk. Çeyrek altın düğünlerin vazgeçilmeziydi ama artık onlarda yok, kimse altın alamıyor.”

Editör: TE Bilisim