ŞEHRİVAN HABER/ Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; kuzey ,iç ve batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Edirne, Kırklareli, Balıkesir'in batı kıyı kesimleri, Muğla, Antalya ve Sivas, Erzincan ve Tokat çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Van'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize'nin iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Muğla, Antalya ve Sivas, Erzincan ve Tokat, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Van için kuvvetli yağış uyarısı geldi.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Ardahan, Ağrı ve Van çevrelerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

VAN °C, 8°C

Hava parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar hafif yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

AĞRI °C, 6°C

Hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

HAKKARİ °C, 8°C

Havanın öğle saatlerinde bölgesel olarak aralıklı hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu

ERZURUM °C, 7°C

Havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

MALATYA °C, 12°C

Havanın parçalı ve az bulutlu

MUŞ °C, 11°C

Havanın parçalı ve az bulutlu

BİTLİS °C, 8°C

Havanın parçalı ve az bulutlu

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın batılı ve güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Van Gölü Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: güney ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi.

Editör: TE Bilisim