AK Parti Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile de bir araya gelen Milletvekili Arvas, parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Milletvekili Arvas, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte İlçede görevine yeni başlayan Kaymakam Sercan Sakarya’yı makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra İlçede devam eden çalışmalar ve yeni yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundu. Kaymakam Sakarya, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Mahalle ziyaretleri kapsamında Akçabük Mahallesi Sivritepe Sokak’a geçerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Bir süre burada sohbet eden Milletvekili Arvas, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Gerekli notları alan Milletvekili Arvas ve beraberindekiler ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hayırlı işler dileklerinde bulunup sorun sıkıntı ve taleplerini dinledi. Milletvekili Arvas, esnaf ziyaretinin ardından programını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim