İlçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Arvas, Erciş’i ziyaret ederek yatırım programı kapsamında tamamlanan ve devam eden işleri yerinde inceledi. Sahilkent Mahallesinde Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait lojman şantiyesi, Erciş Özel Harekât Grup Amirliği yerleşkesi inşaat şantiyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret etti.

Erciş Belediyesi tarafından yapılan üst yapı hizmetleri gezildi. Bu kapsamda Zilan bölgesinde Evbeyli , Çakırbey ve Söğütlü mahallerinde tamamlanan parke döşeme çalışmaları, Ağırkaya, Evbeyli, Köycük ve Mağara Mahallerinde yapımına başlanan grup yolu sathi asfalt kaplama çalışmaları incelendi. Kardoğan Mahallesi sakinleri ziyaret edilerek talep dinlenildi. Beyazıt, Alkanat Mahallesi BSK asfalt kaplama çalışmaları ve Kışla, Örene ve Latifiye mahallelerinde yapılan kilitli parke çalışmaları Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili ile birlikte incelendi. Milletvekili Arvas, Aşkınan çalışan yorulmaz, Sayın Mehmetbeyoğlu’da geldiğinden bugüne Erciş için büyük bir azim ve gayret ile çalışıyor. Hep birlikte aşk ile hizmet ettiğimiz için yorulmuyoruz.

30 ÜNİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ YAPILIYOR

Milletvekili Arvas, 30 üniteli Ağız ve Diş sağlığı Hastanesinin çalışmalarına başlandığını söyleyerek, “Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Sağlık Bakanımızın destekleri ile Yatırım programına aldırdığımız Erciş 30 Üniteli Ağız Diş Sağlığı Hastanesinin çalışmalarına başlanıldı. Bu kapsamda Eski Hastanenin yıkım çalışmalarına start verildi. Başından beri takipçisi olduğumuz bu konuda hassasiyetimiz sonuna kadar devam edecektir. Bu dönem Erciş ilçemiz için bir kalkınma dönemidir. Büyük uğraşlar ile birlikte yeni Erciş Devlet Hastanesini hizmete açmıştık, eskisinin yerine yeni bir Hastane yapılacağı sözünü vermiştik. Elhamdülillah muvaffak olduk. AK Parti olarak bugün bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu eserin Erciş’e kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Van İl Sağlık Müdürümüze ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu

Editör: TE Bilisim