S.S. Van Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri haftasonu yeni başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Van’ın kalbi niteliğindeki oto sanayi üyeleri yeni dönem başkanından yana tercihini bir kez daha Muhittin Yıldızbaş’tan yana kullandı.

 

.S. Van Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi seçimleri geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı seçimde, kooperatif üyeleri tercihini bir kez daha Muhittin Yıldızbaş’tan yana kullandı.

 

GÜVEN TAZELEDİ

 

Seçimde 2 dönemdir görev yapan Muhittin Yıldızbaş’ın karşısında Fatih Dülge ve Levent Hamamcıoğlu başkanlık yarışına dahil oldu. Yüzlerce üyenin oy kullandığı seçimlerde sanayi sitesi esnafları bir kez daha Yıldızbaş’tan yana güvenoyu kullandı. Seçimlerde Hamamcıoğlu 36, Dülge 54 oy alırken, mevcut başkan Yıldızbaş 249 oy alarak açık ara başkanlık seçiminin galibi oldu. Üyelerin ciddi teveccüh gösterdiği Yıldızbaş 6 yılın ardından 4 yıl daha S. S. Küçük Sanayi Sitesi’nin Kooperatif başkanlığına seçilmiş oldu.

 

YENİ DÖNEM İÇİN PROJELERLE GELİYOR

 

Ahmet Kaya, Yaşar Ebiri, Yaşar Ebinç, Seyfettin Cenk, Zülfikar Onat, Cevdet Aldemir’in de yönetim kurulu üyeliklerine seçildiği seçimden sonra Şehirvan’a değerlendirmeler yapan Yıldızbaş, yeni dönemde esnafın sorun ve sıkıntılarının çözümü için mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Bu anlamda kendisine verilen güvenoyuna layık olma konusunda çalışmalarını sürdüreceklerinin sözünü veren Yıldızbaş, kooperatifin yeni hizmet binasının yapılması başta olmak üzere yeni dönem için bir çok projeyi de hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yıldızbaş ayrıca: "Ben bu seçimde sadece oyunu aldığım esnaf kardeşlerimizin değil 700'ün üzerindeki tüm sanayicelerin temsilcisiyim. Tüm esnaflarımızın sorun ve sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Ama hizmet ve temsiliyet bir vazifedir. Bu vazifeyi yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim