Aşağı Argit Mahallesi’nde ikamet eden güvenlik korucusu 4 çocuk babası 26 yaşındaki Savaş Gencer, evlerinin önünde duran Adem Gencer ve Haşim Gencer ile sohbet ettiği esnada yıldırım düştü. Yaralı Gencer, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 

 

YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN KORUCU DEFNEDİLDİ

 

Van'ın Muradiye ilçesinde üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden güvenlik korucu Savaş Gencer’e askeri tören düzenlendi. Jandarma ve polis ekipleri eşliğinde hastaneden alınan korucu gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

 

Muradiye ilçesinde yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden güvenlik korucusu Savaş Gencer (26) Muradiye Devlet Hastanesinde cenazesi yıkandıktan sonra jandarma ve emniyet güçleri tarafından törenle çıkarıldı. Savaş Gencer’in cenazesi ilçeye 10 kilometre mesafedeki Aşağı Argıt Mahallesi’ndeki mezarlığa Türk bayrağına sarılı halde yatsı namazını müteakip toprağa verildi. 


Cenazeye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Murat Sönmez, rütbeli askerler ve mahalle sakinleri ve akrabaları karıldı. 

Editör: TE Bilisim