26 ŞUBAT 2020 TARİHLİ www.sehrivangazetesi.com WEB SİTESİNDEKİ “PEUGEOT'YA YAKIŞMAYAN HAREKET! 2. EL ARAÇ ALAN TÜKETİCİ SOLUĞU MAHKEMEDE ALDI” BAŞLIĞI ILE TARAFINIZCA YAYINLANAN YAZIYA İLİŞKİN TEKZİPTİR.

Şirketimiz NEV OTOMOTİV İNŞAAT VE TİCARET A.Ş., Peugeot yetkili bayisi olup müşteri memnuniyetine önem veren, profesyonel hizmet anlayışıyla faaliyet sürdüren, sektörde sevilen, dürüst ve kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle takdir edilen saygın bir firmadır.

İşbu tekzip metnine konu yazıda şirketimiz hakkında gerçeğe aykırı ve mesnetsiz ifadeler kullanılmış, hakkında henüz yasal sürecin başlamadığı, kesinleşmiş bir mahkeme kararının olmadığı hususlara ilişkin hiçbir araştırma ve soruşturma gerçekleştirilmeden, doğruluğu teyit edilmeden, şirketimizin bilgisine danışılmadan, tek taraflı beyanlara itibar edilerek mesnetsiz ifadelere yer verilmek suretiyle kişilik haklarımız hiçe sayılarak yazı kaleme alınmıştır.

Adı geçen yayında bu hususlar gözetilmeden NEV OTOMOTİV İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. ve Peugeot firması hakkında gazetecilikten beklenmeyecek bir sorumsuzlukla bir takım haksız ithamlarda, varsayımlarda ve hatalı aktarımlarda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

NEV OTOMOTİV İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.

Editör: TE Bilisim