Türkiye'nin en yaygın eğitim perakendecisi olan NT, 67 ilde yer alan mağazalarına Van'ı da ekledi. Yeni mağaza, Van'ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde Bank Asya yanında dualar eşliğinde açıldı. Türkiye’nin dört bir tarafında NT’ye gösterilen ilgi sayesinde yeni mağazalarını müşterileriyle buluşturduklarını söyleyen NT Genel Müdürü Murat Kara, "Huzur ve güven veren bir ortamda nitelikli ve doğru bilgiye ulaşılabilecek, gelişime açık bireylerin referans adresi olarak görülüyor olmaktan aldığımız güvenle toplumun ihtiyaçlarına duyarlı mağazacılık anlayışımızı daha geniş kitlelerin hizmetine sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz. NT’nin mağaza yatırımları aynı zamanda bulunduğu bölgelerin ekonomik canlılığına da katkı sağlıyor." dedi.

Van’da okul alışverişinin yeni adresi NT olacağını söyleyen NT Genel Müdürü Murat Kara, "Yaklaşan eylül ayıyla beraber bu yıl aileler NT’den yapacakları okul alışverişlerinde zengin çeşit, uygun fiyat ile tüm eksiklerini karşılayabilmenin rahatlığını yaşayacaklar. Kırtasiyeden kitaba, kitaptan teknolojiye yerli ve yabancı pek çok seçkin markanın binlerce ürün çeşidine yer verdiğimiz Van NT’de aileler sağlıklı, kaliteli ve ekonomik bir okul alışverişi yapma imkânına sahipler. Bu anlamda Van’da okul alışverişinin vazgeçilmez adreslerinden biri olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Van NT'nin yeni mağaza konseptiyle hizmete girdiğini aktaran Kara, konuşmasına şöyle devam etti: "Mağaza tasarım konseptini de müşteri memnuniyeti doğrultusunda geliştiren NT, Van’da yeni mağaza konseptiyle hizmete girdi. Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünlerinin ayrımı renklerle yapılırken alışveriş atmosferine canlılık getirildi. Ürün yerleşiminde ziyaretçilerin ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri için raf aralarındaki mesafeler geniş tutuldu. Yeni mağaza konseptinde stantların aydınlatması reyon başlıklarında yapılarak ürünlerin ışıktan maksimum yararlanması sağlandı. Ayrıca teknoloji bölümündeki ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine daha elverişli sunulması için teknoloji bankosu oluşturuldu."


(CİHAN)

Editör: TE Bilisim