"Daha Güzel Bir Özalp İçin" sloganıyla geçen yıl ilçe merkezi ve kırsal mahallelere hayata geçirilen projelerin ve çalışmaların yer aldığı video, belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Videoda, Tekstil Kent Projesi, 250 kişilik spor kompleksi, Gençlik ve Kültür Merkezi, park, asfalt, parke taşı döşeme, stabilize yol yapım çalışmaları, 100 arı kovanı desteği, sosyal etkinlikler, kırsal mahallelerde menfez yapımı, dar gelirli ailelere yapılan yardımlar, belediye seralarında yetiştirilen sebze ve meyvelerin dağıtımı, çiftçilere verilen destekler, sürekli eğitim merkezi ile yapılan yatırımların görüntüleri yer aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Nasır, belediye olarak 2022'de ilçeye kazandırılan bütün yatırımlar ile çalışmaların videoda yer aldığını söyledi.

Belediye ekiplerinin yıl boyunca daha güzel ve modern bir ilçe için çalıştığını anlatan Nasır, "Bu yıl kaynaklarımızı doğru kullanarak ilçemize istihdam olanağı kazandıracak Tekstil Kent Projesini hayata geçirdik.

Bunun yanı sıra belediye olarak eğitim, ulaşım ve sağlık alanında kurumlarımıza desteklerde bulunduk. Park ve yeşil alanlarımızın sayısını artırdığımız bir yıl oldu. Daha güzel, modern ve yeşil bir Özalp için özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim