ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ

Pandemiden buna yana iki yıldır gerçekleşmeyen Ak parti bayram buluşması bu yıl yapıldı. Açılış konuşması yapan il Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, iki yıldır sağlık alanına zorlu bir süreçten geçtiklerini söyleyerek bu buluşmalarını ertelediklerin dille getirdi. Ramazan boyunca bir çok iftar programı gerçekleştirdiklerini ifade ederek kuralara uymanın ve süreci çok iyi yönettiklerini söyledi. Şişli Öğretmen evinde gerçekleşen programa Ak parti Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas, İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, MKYK üyesi Burhan Kayatürk, İlçe belediye Başkanları, Eski İl başkanları, il Başkanları ve birçok parti üyesi katıldı.

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “ Pandemi münasebetiyle bizler iki yıldır halkımızla bir araya gelemiyorduk. Ak parti teşkilatımızın ramazan ayı boyunca milletimizle bir araya gelip beraber iftarımızı açtık. Bugün burada da bu güzel ayın sonun da olan geleneksel bayramımızı gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı başladığı itibaren 117 bin kişi ile iftar açtık. 3’ü merkez 13 ilçede gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve teşkilatımızın tamamı ile gerek sahur gerek aile ziyaretlerini yoğun bir şekilde gerçekleştirdik. Bu iftarlarımızın birinde sandık başkanlarımızla bir araya geldik. Bunun yanı sıra mahalle başkanlarımızla iftar yaptık. Ramazanın kalan son günlerinde ise din alimlerimizle bir araya hasbihal ettik. Özellikle kadın kollarımız ramazanın başlangıcından son güne gelene kadar her farklı ailelerle bir araya geliyordu.” Dedi.

TÜRKMENOĞLU: AK PARTİ YOLUNA DEVAM EDİYOR

MKYK üyelerinin Van’a sahip çıktıklarının altını çizen Türkmenoğlu, sözlerini şöyle tamamldı: “ MKYK üyelerimiz Van’ı yalnız bırakmadılar. Ramazan ayı boyunca bizim programlarımıza katılım sağladılar. Son iftar progrmında ise cumhurbaşkanımızın canlı bağlantısıyla binlerce kişi ile bir araya gelerek iftarımızı gerçekleştirdik. Bu iftar programımızda şunu gördük, Ak parti yoluna devam ediyor. Günden güne büyüyor. Bu işe en büyük emek veren, bu işte bizim yanımızda her daim var olan ve bize desteklerini esirgemeyen, karşılıksız bu sevdaya inanan bütün Ak partili teşkilatlarına şükranlarımı sunuyorum. Tekrardan bayramınız kutluyorum.”

GÜLAÇAR: MİLLETİMİZ SAMİMİYETİ VE HİZMETİ ARAYAN BİR MİLLETTİR

Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “ bizler Ak parti olarak bu ülkeye ve bu millete 20 yıldır çok büyük hizmetler yaptık. Buna dünyada, dost da, düşmanda şahittir. Bizi sevenlerde sevmeyenlerde buna şahitlerdir. Bu ülkede 80 yıl cumhuriyet dönemi ile hizmetlerimizi mukayese edersek Ak partinin son 20 yılda bu ülkeye ve bu millete yapmış olduğu hizmetler asla karşılaştırılamaz. Biz bunun gururunu yaşıyoruz. Bundan dolayı bize bu imkânı veren rabbime hamdolsun. Bundan sonraki süreçlere yolumuzu kapatmaya çalışan 2023 de büyük bir cevap alacaklardır.” Dedi.

‘VAN EN İYİ YERLERDE OLACAK’

Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, “Bugün burada bu güzel havanın 2023 yılında da aynı heyecanla Ak partinin zaferi olacaktır. Biz Ak partinin milletvekili, MKYK üyesi, il Başkanı olarak Van’ın bütün sorunlarını Ankara da takip ediyoruz. Bugüne kadar Van’ın yararına olacak bütün işlerde olduk olmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen her şeyi bu millet için yapmaya varız. Biz Ak parti hükümeti olarak Van’ın en iyi yerlerde olması için çalışıyoruz. Bütün İslam âleminin bayramını kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

ARVAS: BİZLER AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “Pandemiden dolayı uzun zamandır halkımızla bir araya gelip bayramlaşamıyorduk. Bu ramazan ayında milletimizle sürekli bir arada olduk. Bizler aynı geminin içindeyiz. Ak parti olarak yine hedeflerimizden şaşmadan yine birinci parti olacağız. Seçimler sosyal medyada olduğu gibi değildir. Milletimiz sandığa gidip kendini tekrar gösterecektir. Ak parti 20 yıldır milletine nasıl hizmet etmişse bundan sonraki süreçte de aynı hızla ve heyecanla devam edecektir. Burada bütün milletimizin iyi günler diler bayramını kutluyorum.” İfadelerini kulandı.

BU ZOR SÜRECİ HEP BERABER ATLATACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, “Milletvekilimiz kentimiz için Ankara da canla başla çalışıyorlar. İlimizde birçok parti var ama Van için çalışan sadece Ak partidir. Diğer partilerin tamamı kendileri için mücadele ediyorlar. Cumhurbaşkanımızda sizlere büyük şükranlarını sundu. Dünyada olan bu süreçte bizler MKYK üyeleri olarak her tarafta esnafımızla, milletimizle bir araya geliyoruz. Ak parti hükümeti olarak bu zor süreçte bu ekonomik süreçte milletimizle beraber üstesinden geleceğiz. Pandemiden dolayı iki yıldır milletimizle bir araya gelemiyorduk. Bugün burada tekrar sizlerle olmanın gururunu yaşıyoruz. Bayramınız kutlu olsun.” Dedi.

Editör: TE Bilisim