Van'ın Çatak İlçesi'nde düzenlenen düğünde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler davetliler ile birlikte çiftetelli oynadı. Çiftin nikahını ise ilk kez cübbe giyen Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül kıydı.  

Çatak Belediye Basın Bürosunda görevli Hüdayi Gümüş ile ilçede görevli öğretmen Kübra Coşkun düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde  yapılan düğün törenine gelin ve damadın akrabaları ve arkadaşları katıldı. Yüzlerce kişinin halay çektiği düğünün sonunda ise ilçede görevli bazı polis memurları gelin ve damada sürpriz yaptı. 

Düğün sonunda zırhlı araçlarla düğün alanına gelen sivil kıyafetli polis memurları, orkestra ekibinden çiftetelli çalmasını istedi. Çalınan çiftetelli müziği eşliğinde oynayan polis memurlarına gelin ve damat da eşlik ederken, bir anda tüm davetliler oyuna dahil oldu. Renkli görüntülere sahne olan düğün sonunda polis memurları alandan ayrılırken, gelin ve damadı tebrik etti. 

 

 

KAYYUM BAŞKAN İLK NİKAHINI KIYDI

Belediye Basın Bürosunda görevli olarak çalışan Hüdayi Gümüş ile ilçede öğretmenlik yapan Kübra Coşkun'un nikâhını ise Ocak ayında Çatak Belediyesi Başkanvekilliğine atanan Kaymakam Hacı Asım Akgül kıydı. Eşi Demet ve kızı Elif İpek ile nikah törenine katılan Başkanvekili Akgül, ilk kez cübbesini giyerek genç çiftin nikahını kıydı. Başkanvekili Akgül, ilk kez nikâh kıydığını ve bugünün onun içinde anlamlı ve özel bir gün olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Çalışma arkadaşım Hüdayi Bey'in nikahını kıyıyor olmak benim için ayrı bir mutluluk. Bu nikâh akdi aile bağlarımızı güçlendirmemizin bir örneği oldu. Bu da benim meslek hayatım boyunca ve belediye başkanlığı vekilliği süresince de ilk nikâh kıyma görevim oldu. Bizler çok mutlu olduk."

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim