Dünya’da ve Türkiye’de hızla yayılan salgın nedeniyle büyük bir yük altında olan sağlık çalışanlarına yönelik Van'da Uygarel Oto Lastik Firması, anlamlı bir destekte bulundu. 

ÇEVİREL: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Firma Yetkilisi Çetin Çevirel, yaptığı açıklamada; son günlerde gerek ülke olarak gerekse dünya ülkeleri salgınıyla mücadele etmeye devam ettiğini söyledi. Çevirel, “Bu mücadelede en çok emek veren hiç şüphe siz ki doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız. Bizde Uygar el oto lastik firması olarak bir gönüllüler platformu olan Van Gölü Aktivistler Derneği’nin Van'daki ilk üye iş yerlerinden biriyiz. Bu bakımdan sosyal sorumluluk anlamından doktorlarımızın bu özverili hizmetine karşılık kayıtsız kalamazdık ve sadece alkışlamakla olmaz dedik nihayetinde ufakta olsa bir çalışma başlattık” dedi. 

ÇEVİREL: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ÜCRETSİZ DEĞİŞİM İMKANI

Çevirel, “Uygar el oto lastik firması olarak 1 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arası bizleri arayan doktorlarımızın araçlarını gerek ikamet ettikleri adreste gerekse çalıştıkları hastaneler de yetkili personelimizi yönlendirip evraklarımızı gösterdikten sonra aracı teslim alınıp firmamıza getirilecektir. Burada aracın lastiklerinin değişimi, balans hizmeti, çıkan lastiklerin lastik otelimizde emanete alınması ve aracı bir periyodik kontrolden geçirerek, ayrıca Edremit belediyemizin vermiş olduğu destekle de kurmuş oldukları istasyonda aracın içini dışını bu salgına karşı dezenfekte ettikten sonra doktorlarımıza temiz ve sağlıklı bir şekilde teslim etmeyi düşünüyoruz” diye belirtti.

“ÇORBA DA TUZUMUZ OLSUN MİSALİ BİR KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

Son olarak şu ifadeleri kullandı: “Yaptığımız bu işlemler karşılığında her hangi bir ücret talep edilmeyecektir. Tek amacımız doktorlarımızın yaptıkları işlerinde hastalarına daha fazla zaman ayırmaları sağlamaktır ve söylediğimiz gibi bu özverili çalışmaya bizde çorba da tuzumuz olsun misali bir katkıda bulunmak istedik. Doktorlarımıza sesleniyorum bu süreç içinde emekleri çok lütfen bizi arasınlar biz bu hizmeti kendilerine sunmak istiyoruz. Buradan tüm Vanlı hemşerilerime Uygarel oto lastik firması olarak lütfen zorunlu ve mecbur kalmadıkça verilen talimatlara uyulmasını ve evden çıkmamalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu süreçte kalpleri ve gönülleri yakın mesafeleri korumak dileğiyle…

TEL:0544 336 07 54
TEL:0432 223 36 88

Editör: TE Bilisim