Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen ve yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemekli toplantıda dernek üyelerinin tamamı ve EDH üyeleri bulundu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine az bir süre kala gerşekleştirilen toplantıda konuşan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Abi, yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ildeki meyve ve sebze ihtiyacını gideren Vanlı esnaflar olarak Van Ticaret ve Sanayi Odasının ilimizde daha aktif rol oynaması gerektiğini kaydetti. Bunların hayata geçirilmesi için işin başında işi bilen liyakatli insanların olması gerektiğini kaydeden Abi, sebze hali esnafı olarak Oda seçimlerini önemsediklerini ve Ekonomide Değişim Hareketi’nin seçimlere farklı bir heyecan kattığını belirtti. Abi, son olarak da EDH ye seçimlerde başarılar diledi.

“SEBZE HALİ EN İYİ ÖRNEK”

Yemekten sonra bir konuşma yapan EDH sözcüsü Necdet Takva ise Sebze ve Meyve Halinin ilimizde kümelenmiş iş yerlerine en güzel örneği teşkil ettiğini vurguladı. Sebze halinin yıllardır süregelen birlik ve berberliğinin önemine değinen Takva; “Sizler bu ilin ticaretinin her zaman önemli bir yerinde bulunmaktasınız; dinamikliğiniz, birlikteliğiniz takdire şayandır. Bizim de aday olduğumuz Van Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri kazanmamız halinde hal esnafının hak ettiği değerin fazlası ile verilecek” şeklinde konuştu. Kendileri için düzenlenen davet ve misafirperverliklerinden dolaya toplantıda bulunan Hal esnafına şükranlarımı sunan Takva ve EDH yönetimi daha sonra toplantıdan ayrıldı. (Şehrivan)

Editör: TE Bilisim