Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk tarafından ilçede bulunan şehit aileleri ile gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

                                     

Başkale Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği programı tertip edildi. İftar yemeği programına Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Himmet Polat, İlçe Emniyet Müdürü Adil Tekin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

Öztürk, eşi Zühal Öztürk’le birlikte şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendiler. Yemekte bir konuşma yapan Öztürk, şehit ailelerinin ve gazilerin Ramazan ayını tebrik etti. Şehit aileleri ve gaziler ile birlikte iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade eden Öztürk, 3 gün önce Başkale şehit olan Komando Uzman Çavuş Sabri Eryeler’in ailesine başsağlığı dileyerek üzüntüsünü dile getirdi. Geçen yıl ilçede bütün şehit ailelerini kutsal topraklarına gönderdiğini dile getiren Öztürk, bu yılda ilçedeki gazi ve şehit yakınlarını Çanakkale’deki o aziz şehitliğin ziyaretine göndereceğini müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim