Şengüller Arçelik Van mağazası Van’daki öğretmenleri unutmadı. Şengüller Arçelik 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle düzenlediği programda yılın emekli öğretmeni seçilen İlhami Altınmakas’a 107 ekran LC TV hediye etti.

 

Arçelik mağazası ‘Arçelik’le yılın öğretmenini birlikte seçelim’ etkinliği düzenledi. Yılın emekli öğretmenini seçmek için etkinlik düzenleyen Şengüller Arçelik mağazası öğretmelerin oylarıyla yılın emekli öğretmenini seçti. Emekli öğretmen İlhami Altınmakas’ı yılın öğretmeni seçen Şengüller, Altınmakas’a 107 ekran LC TV hediye etti. Hediyesini mağaza sorumlusu İskender Koç’un elinden alan emekli öğretmen Altınmakas, öğretmeler gününde bu nazik davranıştan dolayı Şengüller Arçelik mağazasına teşekkür etti.

 

ALTINMAKAS: ŞANSLI VE MUTLUYUM

Hediye takdiminin ardından konuşan emekli öğretmen İlhami Altınmakas, “Öğretmenler günü 1928 yılından bu yana her 24 Kasımda kutlanan bir gündür. Bugün benim için çok şanlı ve mutlu bir gündür. Bugün Van ilinde beni tüm kesimler yılın öğretmeni olarak seçmişlerdir. Ayrıca Arçelik düzenlemiş olduğu etkinlikle beni yılın emekli öğretmeni olarak seçmişlerdir. Öğretmen arkadaşlar kartları doldurarak beni yılın emekli öğretmeni olarak seçmişlerdir. Bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum ve bu jestlerini hiçbir zaman unutmayacağım.” Dedi.  

 

KOÇ: ÖĞRETMENİMİZE JEST YAPTIK

Düzenledikleri etkinlikle ilgili bilgi veren Arçelik Şengüller mağaza sorumlusu İskender Koç ise, “Bugün 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Güzel ve unutulmayacak bir gündür 24 Kasım. Böyle özel günlerde öğretmenlerimize bir jest yapalım istedik. İnşallah kendileri mutlu olmuşlardır. İlhami Bey Van’da sevilen ve sayılan bir öğretmenimiz. Kendisi için oy kullanan çok oldu. Arçelik ve Şengüller mağazası olarak ortak bir etkinlik yapmak istedik. Yılın emekli öğretmenini hep beraber seçtik. Bize de hediyesini takdim etmek düştü. Katkılarından dolayı herkese teşekkür eder, emekli öğretmenimiz İlhami beye de başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.


ŞEHRİVAN GÜNCEL: VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim