Yeni yayın dönemine yeni yerinde başlayan Şehrivan Medya Grubu’na ziyaretler devam ederken son olarak da medya kampüsünü Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve Sılehi Aşireti Lideri Mehmet Alayı Atlı, Şehrivan Medya Grubu’nu yeni yerinde ziyaret etti.

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve Sılehi Aşireti Lideri Mehmet Alayı Atlı’yı Şehrivan Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Aykaç karşıladı. Sıcak ortamda gerçekleştirilen ziyarette, yerel basının gücünün tartışılmaz bir gerçek olduğuna değinildi. Yerel basın kent sorunlarını dile getirme anlamında önemli kurumların başında gelmektedir.

Ziyaret sonrası Şehrivan Medya Kampüsünü gezen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve Sılehi Aşireti Lideri Mehmet Alayı Atlı, kente değer katan Şehrivan Medya Grubunun yatırımlarını hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu. Sıcak ortamda geçen ziyarettin ardından Sezer ve Atlı Şehrivan medya kampüsünü gezerek hayırlara vesile olması temennilerinde bulunarak Şehrivan Ekibine başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim