Aşağıdaki başlıkları inceleyerek ikinci el araba pazarında çokça tercih edilen şehir içi otomobillerinden spor arabalara, SUV'lara ve çok daha fazlasına dair bilgi edinebilirsiniz.

İkinci El Pazarında En Çok Tercih Edilen SUV Araçlar

Bir aileniz varsa ve otomobille yolculuk yapmayı seviyorsanız, SUV'lar size, sağlam stil ve geniş iç mekânların uyumlu bir kombinasyonunu sunar. Dört tekerlekten çekişli modeller, ekstra yol tutuşu sağlar. İkinci el pazarında en çok tercih edilen SUV araçlardan bazıları:

Renault Kadjar ve Renault Captur, ailelere, normal bir Hatchback’den daha büyük bir arabaya ihtiyacı olan kişilere yönelik bir SUV'dur. Kadjar arka koltuk kısmı ve bagaj söz konusu olduğunda oldukça pratik ve geniş bir alan sunar. Bu modeller, geniş iç mekânları ve beklentileri karşılayan standart donanımları ile ikinci el araç piyasasında oldukça tercih edilir.

Volkswagen Tiguan, 2016'da piyasaya sürülen bu arabayı bu kadar başarılı yapan ana nedenler sağlam ve sade yapısıdır. Geniş iç mekanı, konforlu sürüşü ve sağlam görünümünün yanında akıllı özelliklere sahip son derece rafine bir modeldir. Nissan Qashqai, birinci sınıf konfor, zarafet, alan ve güvenlik özellikleri ile geliştirilir ve 2014 yılında piyasaya girer. Sürüş konforu ile yol tutuşu arasında oldukça iyi bir denge kuran araç standart SUV niteliklerini de taşır. Sessiz ve konforlu Qashqai, pratik ve çok yönlü bir otomobildir.

Kia Sportage'ın pratik ve çekici bir tarza sahip olması onu, ikinci el araba piyasasında çok tercih edilen modeller arasına ekler. İç kısımda Sportage, her sürücüye hitap eden iyi bir sürüş pozisyonuna sahiptir.

İkinci El Pazarında En Çok Tercih Edilen Sedan Araçlar

Dört kapılı Sedan arabalar, ikinci el araba modelleri arasında her zaman en iyi seçeneklerdendir. Bu araçlar içerisinde yıllardır otomobil piyasasında bulunan Toyota Corolla en çok satan otomobiller arasında yer alır. Az bakım gerektirmesi sayesinde ikinci el araç piyasasında önemli bir yere sahiptir.

Honda Civic, Honda'dan beklenen tüm özellikleri ve pratikliği sunan model, iyi bir seçimdir. Civic, ikinci el araba piyasasına bakıldığında sağlam bir güvenilirlik geçmişine sahiptir. Renault Megane, dikkat çekici bir görünüme ve fonksiyonel yeteneklere sahiptir. Model, akıllı bir iç mekân, standart olarak çok sayıda donanım ve rahat bir sürüş sunar.

Opel Astra, ihtiyaçlara uygun, verimli ve çok yönlüdür. Astra üstün özellikleri, motor gücü ve performansı avantajlı seçenekler ile harmanlar. Volkswagen Passat, klas iç mekanı, konfora odaklanan geniş alanıyla cazip bir seçimdir. Konforludur ve yüksek hızlarda son derece sessizdir.

Mazda 3’ ün direksiyon tepkisi doğrudan ve sezgiseldir, sürüş konumu oldukça iyidir. Mazda 3'ün sürüş deneyimi, sınıfıyla kıyaslandığında eşsizdir. Her şey uyumlu bir sürüş deneyimi sağlamak için senkronize çalışır.

İkinci El Pazarında En Çok Tercih Edilen Hafif Ticari Araçlar

Citroen Berlingo, Avrupa'nın en çok satan hafif ticari araçlarından biridir. Model, bir dizi yüksek teknoloji inovasyonu ve pratik özelliklerle tasarlanır. Aynı zamanda etkileyici yük kapasitesi ve harika bir sürüş deneyimi sunar. Berlingo, modern bir tasarıma, sorunsuz ve verimli motorlara ve çok yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Güçlü motorları sayesinde kullanımı kolay bir minibüstür.

Ford Transit Connect, hafif ticari araçlar arasında oldukça rekabetçi ve popüler bir seçim olmaya devam eder. Alıcılar arasında rağbet gören bu model, otomobil benzeri bir sürüş deneyimi sunar. Daha sert zemin ve kaygan koşullarla başa çıkabilecek küçük bir minibüse ihtiyaç duyan çalışan operatörlere yönelik son derece iyi bir seçenektir. İç kısımda gösterge paneli, büyük ve kolay erişilen bir dokunmatik ekran dahil olmak üzere güncel bir bilgi-eğlence sistemi seçeneğiyle tamamlanır. Modern tasarımı ile dikkat çeker.

Ford Transit, sağlam ve düşük tutuşlu yüzeylerle başa çıkmak için daha donanımlı bir araca ihtiyaç duyan alıcılara yöneliktir. Model, artırılmış yük kapasitesi, güncellenmiş bir kabin ve birçok yeni nesil teknoloji ile birlikte gelir. Güçlü motor değeri kullanım kolaylığı, iyi bir sürüş deneyimi kapsamlı bir bayi ağı ile birleştiren Ford Transit, iyi bir seçim olmayı başarır. Transit, avantajlı, yüksek kaliteli ve çok yönlü bir minibüs olduğu için alıcıları arasında bu denli popüler olması hiç şaşırtıcı değildir.

ONEDİO

Editör: TE Bilisim