AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği (Fikr-i Asım) İpekyolu İlçe Başkanı Şaban Gündüz’ü ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve beraberindekileri, Fikr-i Asım Derneği Van İl Başkanı İhsan Taşkeser, İpekyolu İlçe Başkanı Şaban Gündüz, Tuşba İlçe Başkanı Nafiz Uçar ve dernek üyeleri karşıladı. Başkan Soğanda, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği (Fikr-i Asım) İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen referandum konulu program nedeniyle Başkan Gündüz’e teşekkür etti. Dernek üyelerinin referandumda evet demek için aldıkları karardan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Soğanda, "Fikr-i Asım Derneği gibi duruşu net sivil toplum kuruluşlarının olması bizleri oldukça memnun ediyor. 22 Nisan tarihinde düzenlediği programla kararlarını net bir şekilde ortaya koydular. Bu nedenle düzenledikleri program ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Başkan Şaban Gündüz ise, Soğanda’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Memleketin geleceği için her zaman doğrunun yanında yer alacaklarını ifade eden Gündüz, “Ülkemizin geleceği için referandumda evet oyu kullanacağız. Bunu düzenlemiş olduğumuz programla da kamuoyuyla paylaştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, ülkemizin geleceği için gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Artık darbelerin olmayacağı, ekonomik krizlerin yaşanmayacağı bir gelecek için bir kez daha evet diyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim