Türkmenoğlu, “AK Parti, asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını om uzların da taşıyan bir partidir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bu yürüyüşte ki vizyonumuzdur. Bu dava mensuplarına şeref verir. Hiçbir makam kadıya mülk değildir. Hiç kimse ölümsüz değil baki değil. Baki olan hoş bir seda bırakmak. İnanıyorum ki bu görevde hoş bir seda bıraktık. 2017 yılından bu güne kadar onurla, gururla, heyecan ile yapmış olduğum il başkanlığı görevimden, genel merkezimizin takdiri ve bizlere varlığı ile güç katan cumhurbaşkanım, genel başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile ayrılıyorum. Kendisine sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. 
Türkmenoğlu son olarak şunları söyledi: “Her daim motivasyonumuzu yüksek tutan teşkilat başkanım Sayın Erkan Kandemir'e, özveri ile teşkilatlarımızın koordinasyonunu sağlayan Doğu Anadolu Bölge koordinatörümüz sayın metin Bulut’a, görev sürem boyunca bizi hiç yalnız bırakmayan koordinatörümüz Alaattin Parlak beye, il koordinatörümüz Ruken Kilerciye ve tüm koordinatörlerimize sonsuz teşekkürlerimi ifade ediyorum. Kutlu dava da yol arkadaşlarım, saygıdeğer milletvekillerimize, il ana kademede bulunan yürütme ve yönetim kuruluna, disiplin kurulu ve hakem heyetine, tüm yol arkadaşlarıma ve delegelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

ŞEHRİVAN KISA ZAMAN ÖNCE TÜRKMENOĞLU’NUN İSTİFA HABERİNİ DUYURMUŞTU! 
Geçtiğimiz günlerde Şehrivan Gazetesi, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun istifa haberini duyurmuştu. Türkmenoğlu da istifa haberinin üzerinden kısa bir zaman sonra Van Teşkilat Buluşması programında istifa ettiğini açıklayarak, istifasını resmileştirdi.

Editör: TE Bilisim