Başkan vekilliğine geldiği günden bu yana Ercişlilerin yanında olan Erciş Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş ilçesini yaşanılır bir yer kılmak adına gece gündüz çalışıyor. Yaşar, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ile bir süre önce ağabeyi vefat eden AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın'a taziye ziyaretinde bulundu. 

 

Burada düzenlenen taziye yemeğinde konuşan Milletvekili Burhan Kayatürk, Erciş'te çok güzel hizmetlerin olduğunu belirterek, “Bundan sonra daha büyük yatırımlara ve altyapı çalışmalarına hazırlanıyoruz. Bu hizmetlerden dolayı İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz Mehmet Şirin Yaşar'a teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

 

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ

Kayatürk’ün ardından konuşan Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, taziyelere önem verdiğini ifade ederek, “Bende bu topraklarını evladıyım. Taziye ve düğünlere fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum. Erciş ve Erciş halkı bizim için önemli, onlara söz verdiğimiz projeleri elimizden geldiği kadar bitirmeye çalışacağız.” Dedi.

 

ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

Kayatürk ve beraberindekiler, ardından Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde şehit düşen Abdülkadir Bahçe'nin ailesini ziyaret ederek, şehidin ailesinin bayramını kutladı. İlçede düzenlenen bayramlaşma programına da katılan Kayatürk, vatandaşlarla bayramlaştı.

Editör: TE Bilisim