TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye yarışmasının final yapmasıyla Survivor 2021 yarışması başlayacak. Televizyon ekranlarının fenomen yarışmasının hayranları şimdiden heyecanlanmaya başladı. Survivor 2021 bu yıl yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapacak. Acun Ilıcalı'nın her yıl düzenlediği Survivor geçtiğimiz sezon Cemal Can Canseven'in birinciliğiyle sonuçlanmıştı.

Survivor 2021 yarışması için ise iki ünlü isim açığa çıktı. Acun Ilıcalı, oyuncu Cemal Hünal'ın Dominik'e gideceğini duyurdu. Bir diğer isim ise Öykü Çelik oldu. Ilıcalı, açıklamasa da Çelik, Survivor için hazırlandığını söyledi.

MasterChef Türkiye programının final yapması ile beraber Survivor 2021’in de başlayacağı tahmin ediliyor. Ortaya çıkan bir afiş Survivor 2021'in başlama tarihini de açığa çıkarttı. TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2021, 9 Ocak'ta birinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Survivor yarışmacılarından Öykü Çelik: 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Öykü Çelik'in babası futbol antrenördür. Trabzon Lisesi'nde okuduğu dönemde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tiyatro kursuna gitti.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda yanıklar meydana geldi. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. İyileşince özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında 'Selena' adlı dizide 'Eda' rolüyle yaşadı. Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi Spor dallarına merakı ve ilgisi vardır.

1987 doğumlu olan Öykü Çelik, 2020 yılı itibariyle 33 yaşındadır. 2014-2015 yılları arasında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile evlilik yaşadı.

Öykü Çelik 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve yengeç burcudur.

Survivor yarışmacısı Cemal Hünal:  Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de doğmuştur. Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçti, Cemal Hünal Apartmanı’nda. Kerem adında bir erkek kardeşi var. Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal.

İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi‘nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a gönderildi. Ardından Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır.

Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalıştı. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik yaptı. En son Los Angeles’da senaryo analistliği yaptı.

2007 yılında “Ulak” filmi ile başladığı sinema kariyerinde, 2008 yılında çekilen “Issız Adam” filmiyle tanındı. 2007, 2009 yılları arasında Antakya’da çekilen “Asi” dizisinde oynadı. Antakya’da atları köpekleri olan bir köy evi var.

Nişantaşı’nda “Zazie”adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında “Port Sedef” adıyla bir beach club tarzında işletmesi var.

Daha önce Los Angeles'da evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış. Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.

Editör: TE Bilisim