Van Gölü Balıkçılık TOKİ’de hizmete açıldı. Yaklaşık 30 balık çeşidiyle Vanlıların hizmetine açılan Van Gölü Balıkçılık Türkiye’nin yanı sıra başta Norveç ve diğer dünya ülkelerinden balık çeşitlerini Vanlılar buluşturuyor.

 

TOKİ SAKİNLERİ BALIĞIN TADINA VARACAK

TOKİ’deki vatandaşların balık çeşitlerine daha hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşımı kolaylaştırmak için açılan Van Gölü Balıkçılık yaklaşık 30 çeşit balıkla hizmet sunuyor. Gazete olarak görüştüğümüz Van Gölü Balıkçılık işyerinin iş ortakları Hakan Bilici ve Cüneyt Kahraman, Edremit TOKİ girişinde açtıkları iş yeri ile Vanlıların lezzetli ve taze balık yemesini sağlayacak. Özellikle TOKİ’de iş yeri açan ortaklar vatandaşların balık çeşitlerine daha rahat ulaşmasını kolaylaştıracak. Gazetemize konuşan Bilici ve Kahraman ortaklar şu ifadelere yer verdi: “Edremit TOKİ’lerde binlerce insan yaşıyor ve ikamet ediyor. Bizde birlikte bir karar aldık ve başta Türkiye olmak üzere birçok dünya ülkesinden getirilen balıkları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor ve sofralarına koyuyoruz. İnsanların daha sağlıklı, hızlı ve lezzetli balık alabilmesi için bu işyerini açtık.”

 

“BİRÇOK ÜLKEDEN BALIK ÇEŞİDİ GETİRİYORUZ”

Bilici ve Kahraman iş ortaklarını, “Sadece Van Balığı ve Hamsi çeşidi balıklar Van’da çok fazla var. Biz insanlar yaklaşık 50 çeşit balığı tatsınlar ve bu balıkların hepsinden lezzet almaları için bu iş yerini açtık. Balık çeşitlerimizin hepsi çok taze ve lezzetlidir. Vatandaşların balık almak için artık ilçe veya kent merkezine kadar inmelerine gerek yok. Biz en iyi balık çeşitlerini onlar için buraya kadar getirdik. Türkiye dışında balıkları ile meşhur olan diğer dünya ülkelerinde de balıklar getiriyoruz. Özellikle Norveç ve diğer birçok ülkeden getirdiğimiz balık çeşitlerini Vanlıların sofrasına getiriyoruz. Tüm TOKİ ve Van halkını balıç çeşitlerimizin tadına bakmaları ne kadar lezzetli olduklarını görmeleri için iş yerimize bekliyoruz.”


ŞEHRİVAN REKLAM: ÖMER ALTINAL / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim