Tubittum Basın Yayın Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hikmetullah Yetkin, Tubittum Dergisi hakkında bilgilere yer verdi.
Tubittum Basın Yayın Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hikmetullah Yetkin," Bizler, bu işletmenin sadece yöneticilerindeniz. 10 yıllık gazetecilik birikimimizi daha iyi sunabilmek için Tubittum Dergimizi yayın hayatına geçirdik. Buradaki tek hedefimiz, Ülkemizi başka ülkelere doğru, tarafsız, objektif bir şekilde tanıtmaktır. Bizlerde İran turizmini önemseyerek, Farsça yayın hayatını 4 yıl boyunca devam ettirdik. Kısa bir ara vermek zorunda kaldığımız derginin eski ismi olan Farsça Van Gazetesi'ni değiştirdik.

Bunun yanı sıra; Farsça dergimizi bu ay itibariyle kurumsallaştırarak bir ülke daha ilave ettik. Irak bölgesinde ülkemize gelen yabancı misafirlerinde çok olduğunu düşündük ve Irak bölgesine de dergimizi götürmeye karar verdik. Sadece doğu bölgesinde hizmetimizi sürdürmek yerine Türkiye'nin 21 ilinde bulunan dergi temsilcilerimizle bir araya gelerek, yeni projemiz hakkında fikir birliği yaptık. Bu fikir birliğimizin en büyük artısı ise; her ilin turizmini düşünerek konuları ele aldık. 21 ilde dergilerimiz yayına başlattık. Maliyet noktasında çok büyük maliyet ödedik ama kalitemizden asla ödün vermedik. "Daha fazla içerik, daha fazla yenilik" sloganımızla illerimize tüm çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İstanbul'da bulunan belirli bölgeler, Ankara'da bulunan bürokrasiler ve aklınızın aldığı en güzel ve en iyi şehirlere dergilerimizi dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Bu projemiz, başta ülkemize ve Van ilimize hayırlı olsun. Emeği geçen; basın mensubu arkadaşlarımıza, medya sponsorumuza, ana sponsor ve ara sponsorlarımıza, bu yolda bizleri yalnız bırakmayan abone ve arkadaşlarımıza, iş insanlarına çok teşekkür ederiz."dedi.,


Tubittum Ailesi kimdir?
Sürekli gelişen ve sürekli yeniliklerine yenilik katan Tubittum ailesi, yeniliklerle hizmet etmeye devam ediyor... Yerel haber siteleri, İnternet televizyon kanalları, Basılı gazete ve basılı dergilerle ülkesine hizmet eden Tubittum , 2008 yılında Van'da kuruldu. 2010 yılında Van Gazetesi adlı haber sitesi ve basılı gazete yayına alındı. 2011 yılında Bursa Haber sitesini kurdu. 2012 yılında Van'ın Seçkinleri adlı programlar düzenleyerek ün kazandı. 2013 yılında Ekonomi Devleri adlı kitap çalışması ve iş adamları portalı düzenledi. 2014 yılında Van Gazetesi adlı haftalık yayın hayatına başladı. 2015 yılında Türkiye'nin ilk Farsça ve Türkçe dergisi olan Van Gazetesi adlı dergi yayın hayatına başladı. 2019 yılında Van Gazetesi'ne ek olarak; Van Sokak Haber adlı haber sitesini yayın hayatına başlattı. 2021 yılında ise; 21 il 2 ülke sloganıyla Tubittum Dergisini yayın hayatına başlattı.

Editör: TE Bilisim