İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Kamuran Turgut güven tazeledi.

 

İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda başlayan 13. Olağan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı'na Şemsettin Bakır, Nevzat Sertkaya, Faruk Görünüş, Taner Öter, Rıdvan Ağrı seçildi. 

 

İMO Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Turgut, daha yaşanılır bir Van için mühendisler olarak ellerinden gelen tüm gayretleri göstereceklerine vuru yaparak, “Semntlerimizin dokusu dikkate alınmadan kentsel dönüşüm’ bahanesiyle, çalışma alanlarımızı “Daha fazla üretim ve kar hırsıyla, Doğamızı,’HES’lerle, özel yaşamımızı mahalle baskısı ve bölgemizi ise hendek bahanesiyle cehenneme çevirmiştir.” Dedi.  

 

Turgut konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kentteki Kamu Kurumları, Meslek odaları ve STK’lar ile ortak çalışmayı sürdürmeye devam edeceğiz. İç işleyişi anlamında ise, meslektaşlarla ilişki geliştirilmiş, esnaflara yönelik ziyaretler yapılmış, meslek içi eğitim seminerleri düzenlenmiş. Meslek alanımızı genişletecek ve olgunlaştıracak aktivitelere ağırlık verilmiş ve ‘Genç, İMO örgütlenmesi’ sağlanmıştır. Katılımızdan dolayı, tüm meslektaşlarıma, konuklara ve basın mensuplarına teşekkür ederim.”

 

TEK LİSTEYLE SEÇİME GİRİLDİ

Yapılan oda seçimlerine mevcut başkan Kamuran Turgut ve Oda yönetimi tarafından hazırlanan tek liste ile Turgut yeniden oda başkanı seçildi. Oluşturulan listeye göre yeni yönetim şu şöyle:

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1-Kamuran Turgut

2-Ahmet Ertürk

3-Serkan Oruç

4-Sedat Saçar

5-Özhan Peker

6-Baran Bulut Balkan

7-İsmet Bilmez

8-Salim Altındal

9-M.Erol Kaçmaz

10-Serhat Pişken

11- Azat Gülengül

12-Yıldırım Yıldız

13-Cevdet Özdel

14-Taner Öter

15-Kamuran İmre

16-Özcan Günay

17-İzzet Çoban

18-Muhammed Bilek

19-Diyar KAPLAN

20-Sevda Temizer

21- Ayhan Berki

22- Bülent Özoral

 

ÜST KURUL DELEGELERİ

1-Şemsettin Bakır

2-Orhan Şenkaya

3-Ünal Keser

4-Özgür Demirci.

5-Mehmet Kantaşoğlu

6-Kamuran Turgut 


ŞEHRİVAN GÜNCEL: MERAL YILDIZ

 
Editör: TE Bilisim