1) SİNOVAC OLANLARA ÇİN'DEN ÇOK KÖTÜ HABER!

Ülkemizde aşıların başladığı ilk dönem 'Çin aşısı' denilen Sinovac daha yaygın bir şekilde uygulanıyordu. Ancak koronavirüsteki varyant değişimleri sonrası virüsün delta varyantına bağlı olarak evrim geçiren korona Sinovac'ı aşabiliyor. Çin, 2 Sinovac aşısı sonrası Biontech kullanma kararı aldı.

2) KARISININ CİNSEL İÇERİKLİ VİDEOSUNU CANLI YAYINDA İZLETEN KOCA: EŞİMİ GERİ KABUL EDİYORUM

İnternet üzerinden tanışarak evlendiği eşinin cinsel içerikli görüntülerini internette gören ve o anlara ilişkin videoyu FOX TV'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programında izleten Celal Bilgin’den yeni bir açıklama geldi.

3) MÜSLÜME'NİN DEDESİ BABASI ÇIKTI

Üç yaşındaki Müslüme’nin cesedi, kaybolduktan 10 gün sonra bulunmuş, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal tutuklanmıştı. DNA analizinde, dede Yağal’ın küçük kızın babası olduğu ortaya çıktı.

4) Müge anlının bir rakibi daha final yapıyor

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olarak bilinen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına karşı rakip olarak çıkarılan bir program final yaptı.

5) CİNSEL İLİŞKİ KAVGASINA İNDİRİM

Ankara'da birlikte yaşayan Önder Çelik, Seher Çelik ve Gülyeşim Kavuştuk'un arasında çıkan cinsel ilişki sırası kavgası kanlı bitmişti. Gülyeşim Kavuştuk, sevgilisi Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak öldürmüştü. Kavuştuk'un 15 yıl hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

6) SİBİRYA MERSİN BALIĞI

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Keban Baraj gölünde balıkçılık yapan 2 farklı balıkçının ağına son 15 günde 2 defa Sibirya Mersin balığı takıldı. Türkiye iç sularına nasıl geldiği bilinmeyen balığın eti en fazla 500 liraya, havyarı ise kilosuna göre 20 milyon liraya kadar alıcı buluyor.

7) Kayseri'de bakıcı dehşeti! Vicdansızlığı kan dondurdu: Tuvaletini yapmasın diye...

Kayseri'de 83 yaşındaki Gümüş Bozkurt'un ailesi koronavirüse yakalanınca yaşlı kadına bakması için Rus bakıcı tuttu. Annelerinin kısa sürede 15 kilo verip iğne-ipliğe döndüğünü gören evlatlar eve kamera yerleştirdi. Kan donduran olaylar ortaya çıktı.

8) 'KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ HELAL DEĞİL' SÖZLERİNE NİHAT HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yengeç, kalamar, ıstakoz, midye gibi kabuklu deniz ürünlerinin yenmesinin bazı mezheplere göre helal bazılarına göre ise helal kabul edilmediğine yönelik görüşü üzerine başlatılan tartışmalara Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi

9) SAHTE İÇKİDEN ÖLÜMLER DEVAM EDİYOR

Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 45 kişi yaşamını yitirdi. 22 kişiyle en fazla ölümün yaşandığı İstanbul’da 16 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

10) ANTALYA KEPEZ'DE ÖZEL ÖĞRENCİ YURDUNDA VAHŞET: AŞÇI, ÖĞRENCİNİN BAŞINI KESTİ

Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38), yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) başını satırla kesip, göğsünün üzerine koydu. Katilin, "Deccal'i vurdum" diye bağırdığı aktarıldı. Valilikten dehşete düşüren bir açıklama geldi.

Editör: TE Bilisim