AK Parti Van İl Başkanlığı binasında gerçekleşen mahalle Başkanları toplantısına İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Teşkilatlardan sorumlu İl  Başkan yardımcısı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Tuşba Koordinatörü Arslan Yılmaz, Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Edremit Koordinatörü Emin Ebeperi ve mahalle Başkanları katıldı.  


Mahalle Başkanlarına görev yetkilerinin verildiği toplantıda konuşan Türkmenoğlu “Durmak yok, yola devam” sloganıyla Ak Parti dava ruhu içerisinde aktif saha çalışmalarımızda teşkilatlarımıza güç verecek Mahalle Başkanlarıdır. Bizler sizleri çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden, büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vermeliyiz. Dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketiyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana büyük reform ve yenilikler yaparak dünya mazlumların ümidi olduk. AK Parti teşkilatları olarak, davamıza yakışır hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak, hepimizin özverili gayretleri ile mümkün olacaktır. 


“Tarlada  İzi Olmayanın, Harmanda Yüzü Olmaz” 


Çok konuşan değil, icatlarımızla sahada olacağız diyen Türkmenoğlu” Her Mahalle Başkanı kendi yönetimini kurarak etkin bir şekilde, spesifik noktalarda toplantılar düzenleyerek halkımızla birlikte olmalıyız. Siyasi çalışmalarımız içinde en önemli kilometre taşı olan Mahalle Başkanlarıdır. Teşkilat ve  vatandaşlarımız arasında köprü olacaksınız. Mahallelerdeki mevcut sorun ve sıkıntıları en iyi şekilde tespit ederek,  teşkilat başkanlarımız vasıtasıyla çözüme kavuşmasında öncü rol oynayacaksınız.       


Sizler bu görevin sorumluluğunu ve bilincini taşıdığınızda şüphem yoktur. Bayrağı devreden kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kutlu davamızda teşkilatlarımıza güç verecek arkadaşlarımıza da yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Toplantı Mahalle Başkanlarına görev yetkilerinin verilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilisim