Tuşba Belediyesi ile Sancaktepe İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından "Umre Ödüllü sınav" yapıldı.

 

Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçelerinde yer alan okullarda gerçekleştirilen sınava 10 bin öğrenci katıldı. Tuşba Belediyesi Başkanı Fevzi Özgökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuşba Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini anlattı.

 

Öğrencilerin başarılarını artırmak için bu sınavları yaptıklarını söyleyen Başkan Özgökçe, şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz bu kitapları okuduktan sonra anlayacak, anladıktan sonra yaşayacak, yaşadıktan sonrada uygulayacaktır. Bu öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz bu öğrencilerin gözlerindeki parıltıyı gördükçe geleceğimize daha fazla güveniyoruz. Bu sınavlarda başarı elde eden öğrencilerimizi büyük ödüller bekliyor."

 

Yarışmada, dağıtılan kitaplardan sınava tabi tutulacak öğrenciler arasından dereceye girenlerin belirleneceği bildirildi. Yarışmada derece elde eden 10 öğrenciye umre ziyareti, 6 öğrenciye akıllı cep telefonu, 21 öğrenciye İstanbul gezisi, 8 öğrenciye notebook, bisiklet, çeyrek altın hediye edilecek.

Editör: TE Bilisim