REKLAM HABER/

Göz tedavisinde yılların tecrübesine sahip olan Özel Urartu Göz Tıp merkezi, fizik tedavide de öncü bir kuruluş olma yolunda önemli adımlarla ilerliyor. Hastanenin verdiği hizmetlerin kalitesi artmaya devam ederken hastanenin fiziksel tıp ve rehabilitasyon branşından Uzm. Dr. Sedat Öztürk bölüm ve tedavi hizmetleri ilgili bilgilendirmede bulundu.


İŞTE URARTU FİZİK TEDAVİ BÜNYESİNDE SUNULAN HİZMETLER
Şehrivan aracılığı ile sunulan hizmetlere değinen Öztürk, hastane bünyesindeki sağlık hizmetleri ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Fizik tedavi bölümümüz bünyesinde bulundurduğu 2 uzman hekim, 4 fizyoterapist ve 4 fizik tedavi teknikeriyle sadece Van ili değil, bölgemizin en geniş kadrosuna sahiptir. Fizik tedavi ünitemizde bulundurduğumuz yüksek yoğunluklu lazer gibi güncel teknolojik cihazlar ile tedavi başarı oranlarımız artmaktadır. 
SGK ile kurumsal anlaşmamız mevcut olup; bağ-kur, emekli sandığı ve ssk’lı hastalara fizik tedavi hizmetimizi tamamen ücretsiz sunmaktayız. Hastalar sıra beklemeden fizik tedavi hizmetimize kolaylıkla ulaşabilmektedir. Hastanemizde bel-boyun fıtığı, dizde kireçlenme ve menisküs hasarı, kısmi felç, serebral palsi, skolyoz, lenfödem, MS, ameliyat sonrası rehabilitasyon, sporcu rehabilitasyonu ve ağrıya yönelik prp/cgf(kök hücre), nöralterapi, mezoterapi, proloterapi gibi hizmetler sunulmaktadır.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim