Van Valisi Ozan Balcı, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Türk Müziği Devlet Konservatuarı ile Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

BALCI: CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA “YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR" PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Öğretim üyelerinin, güzel sanatların farklı branşlarında hazırladığı projeler hakkında bilgi alan Vali Balcı, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ‘Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocukların Yüzünü Güldürüyor’ projesini hayata geçiriyoruz. Hocalarımız birbirinden kıymetli projeler hazırlamışlar. Sanata, kültüre, bilgiye, eğitime dost bir vali olarak bu projeleri sonuna kadar destekliyorum” dedi.

“NİTELİKLİ KÜLTÜRE, NİTELİKLİ BİLGİYLE ULAŞILIR”

Nitelikli kültüre, nitelikli bilgiyle ulaşılır. Biz de üniversitemizin aklından, zekasından, bilgisinden, birikiminden faydalanarak, projelerle geleceğimiz olan çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirecek, yüzünü güldüreceğiz. Üniversitemizin ürettiği değerleri şehrimize aktaracağız. Üniversite ile şehrimiz arasına köprü kuracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim