Rektör Battal’dan Vali Bilmez’e ziyaret

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve beraberindeki heyet, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerine başlayan Vali Mehmet Emin Bilmez’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
Rektör Battal, Vali Bilmez’e yeni görevinde başarılar dileyerek, şehrin kalkınması için herkese farklı görevler düştüğünü, bu anlamda Van YYÜ olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Rektör Battal, Van YYÜ olarak yapılacak her işbirliğinde paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. 

 

 


Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mehmet Emin Bilmez ise, Van’a atandığı için mutlu ve gururlu olduğunu, Van’ın her açıdan gelişmesi, kalkınması için Van YYÜ ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Vali Bilmez, Van YYÜ’nün her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu, illerin her açıdan gelişmesinde üniversitelerin önemli bir rol oynadığını, Van YYÜ’nün de kentin kalkınmasında gerekli desteği her zaman vereceğine inancının tam olduğunu söyledi. 

 


OSB heyetinden Vali Bilmez’e ziyaret

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Van’da göreve başlayan Vali Bilmez’e tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bilmez’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Bilmez’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Aslan, OSB’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 
Vali Bilmez de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, illerin ekonomisi için OSB’lerin çok önemli olduğunu ve önümüzdeki günlerde OSB’yi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyeceğini ifade etti. 

 

 


Van TSO Yönetim Kurulundan Vali Bilmez’e ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Bilmez’e odanın faaliyetleri ve üye sayısı hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. 
Vali Bilmez, nezaket ziyaretinden dolayı Van TSO heyetine teşekkür ederek, toplumun her kesimine olduğu gibi STK’lara da büyük önem verdiğini, Van için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Van TSO ile işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti. 

Editör: TE Bilisim